Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Κένι Λαλά!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κένι Λαλά βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ αναμένεται να έρθει στην Αθήνα εντός του Σαββατοκύριακου με σκοπό να υπογράψει στους ερυθρόλευκους για τα επόμενα 2.5+1 χρόνια.

Ο Λαλά αγωνίζεται ως δεξί μπακ κυρίως, αλλά και ως δεξί εξτρέμ. Ανήκει στην Στρασμπούρ και για πολλούς θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα δεξί μπακ του γαλλικού πρωταθλήματος. 

Ο παίχτης έχει συμβόλαιο με τον γαλλικό σύλλογο, αλλά δεν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Στρασμπούρ και για αυτό δεν ανανεώνει το σύμβολαιο μαζί της. Τώρα ο Ολυμπιακός θέλει να εντάξει από τώρα τον παίχτη στο ρόστερ του, αλλά αν δεν το πετύχει αυτό ο παίχτης θα υπογράψει για το καλοκαίρι.

Σε περίπτωση που ο παίχτης έρθει στον Ολυμπιακό από τώρα, ίσως φύγει ένας εκ των Ντρέγκερ ή Ραφίνια, γιατί θα είναι απόλυτα πλήρης στην θέση αυτήν. Διότι σαν δεξί μπακ παίζει και ο Ανδρούτσος.

Ο Λαλά είναι Γάλλος με κατάγωγή από την Μαρτινίκα και στο παρελθόν εκτός από την Στρασμπούρ, έχει αγωνιστεί στις Βαλενσιέν, Λανς και Παρί. Την φετινή σεζόν είναι βασικός και αναντικατάστος στέλεχος της ομάδας του, έχοντας παίξει σε 21 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 3 γκολ και βγάζοντας και 2 ασίστ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου