Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

3-2 ήττα του ΜΠΑΟΚ και +10 από τον θίασο του Ιβάν!

Νέα ήττα του Μπαοκ αυτήν την φορά από τον Ατρόμητο με 3-2. Ο ΠΑΟΚ για άλλη μία φορά απέδειξε πόσο ανύπαρκτος είναι και την φετινή χρονιά και πλέον κινδυνεύει να χάσει και την δεύτερη θέση μιας και είναι στο -4 από τον δεύτερο Άρη.

Βλέπετε ο αγαπητός Ιβάν έχει εξαφανιστεί εδώ και πολλούς μήνες, οι μεταγραφές ουσίας για την ομάδα του ΠΑΟΚ είναι ανύπαρκτες και μόνο η χυδαία προπαγάνδα του Καρλή, του Αυλακιώτη και του σάιτ της αλήθειας δεν είναι αρκετή για να χαρίσουν πρωτάθλημα στον δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν τα ψυχικά αποθέματα και πέτυχαν μια μεγαλειώδη ανατροπή.

Στο 22', ήρθε το γκολ για τον ΠΑΟΚ. Μετά από ωραία ενέργεια και γλυκιά σέντρα του Τζόλη, ο Σφιντέρσκι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Στο 64' ο Ατρόμητος ισοφάρισε με γκολάρα. Ο Γιαννούλης έκανε το λάθος και ο Μουνίθ με απίστευτο σουτ εκτός περιοχής, έστειλε τη μπάλα στις αράχνες της εστίας του Πασχαλάκη! Στο 82' ο ΠΑΟΚ έφτασε στο δεύτερο γκολ. Ο Γιαννούλης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ουάρντα βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή του Ατρομήτου και με κεφαλιά έγραψε το 1-2. Οι γηπεδούχοι όμως μέσα σε τρία λεπτά και πιο συγκεκριμένα στο 85' έφεραν και πάλι το παιχνίδι στα ίσα. Ο Χριστοδουλόπουλος έκανε εξαιρετική προσπάθεια, η μπάλα πήγε στον Χαρίση, που με δυνατό σουτ, νίκησε τον Πασχαλάκη για το 2-2. Και στο 92' ήρθε η απόλυτη ανατροπή. Ο Μάτιτς έκανε εξαιρετική πάσα, με τον παίκτη του Ατρομήτου να γράφει το 3-2! Ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι, αλλά μετά από έλεγχο και στο var το γκολ μέτρησε κανονικά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης (32’Μανδάς), Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο, Σάλομον, Κιβρακίδης, Νταβιώτης (60’Μουνίθ), Νάτσος, Χαρίσης, Μανούσος (76’Χριστοδουλόπουλος), Κωτσόπουλος (76’Μάτιτς).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Σβαμπ (71’Ελ Καντουρί), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς (78’Νινούα), Μουργκ (71’Ουάρντα), Τζόλης (66’Λάμπρου), Σφιντέρσκι (78’Κρμέντσικ).

ΥΓ. Φεύγει σύντομα και ο Πάμπλο Γκαρσία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου