Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

+12 από τον ΠΑΟΚ, +11 από την ΑΕΚ και το πρωτάθλημα έρχεται στον Πειραιά!

Ένα ακόμη μεγάλο βήμα για το πρωτάθλημα έκανε ο Ολυμπιακός! Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν του Ατρόμητου με 0-1 και συνδυασμό με την ισοπαλία των δύο δικέφαλων στην Τούμπα, ξέφυγαν από την ΑΕΚ με +11 και από τον ΠΑΟΚ και τον Άρη με +12 και ένα ακόμα πρωτάθλημα κατηφορίζει στο μεγάλο λιμάνι.

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 και αυτό είναι ένα αποτέλεσμα που ωφέλησε τον Ολυμπιακό από όλες τις απόψεις. Πρώτον διότι ξέφυγε και από τους δύο αντιπάλους του με διψήφια διαφορά και δεύτερον επειδή την Τετάρτη αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' και με νίκη κόντρα στον δικέφαλο του Βορρά η διαφορά θα ξεφύγει με +15 και ουσιαστικά θα έχει ξεμπλέξει με αυτόν. 

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι της Τούμπας οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με την ΑΕΚ να προηγείται δύο φορές στο σκορ. Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 18' με τον Σάκχοβ ύστερα από εντυπωσιακή προσπάθεια του Γκαρσία, με τον δικέφαλο του βορρά να ισοφαρίζει στο 40' με τον Κρέσπο. Η ΑΕΚ πήρε ξανά προβάδισμα καθώς στο 50' Γαλανόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος το Ίνγκασον ψηλά, μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Λόπες, ο οποίος έκανε τη σέντρα, με την μπάλα, ύστερα από απομάκρυνση του Κρέσπο να ξαναπηγαίνει στον μέσο της ΑΕΚ που πλάσαρε τον Ζίβκοβιτς για το 1-2. Στο 67' ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάρισει με τον Βιερίνια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου