Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Εξασφάλισε την πρόκριση με τριάρα! Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-3 (κύπελλο)


Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε από τον πρώτο αγώνα του κυπέλλου, την πρόκριση του για τους ''8'' της διοργάνωσης, καθώς επικράτησε με 0-3 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν μακράν καλύτεροι σε όλη την αναμέτρηση και με κορυφαίους τους Μπρούμα και Βρουσάι, έφτασε άνετα στην επικράτηση και συνάμα έκαναν το μεγάλο βήμα για τα προημιτελικά.

Τα γκολ των ερυθρόλευκων πέτυχαν οι Μπρούμα, Βρουσάι και Σισέ. 

Με πολλές αλλαγές παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός, με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει 8 αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι των ερυθρόλευκων, μάλιστα στο πάγκο της ομάδας βρέθηκαν και 4 παίχτες από την Ακαδημία του συλλόγου. Παράλληλα ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη έκανε ο Κρίστινσον.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα με τον Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια, με αμυντικό δίδυμο τους Παπαδόπουλο και Σισέ, στα αμυντικά άκρα τους Χολέμπας και Ανδρούτσο. Στο κέντρο οι Πέπε, Μπουχαλάκης και Τιάγκο, στα εξτρέμ οι Μπρούμα και Βρουσάϊ, στην επίθεση ο Χασάν.

Πρώτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 12' μετά από κάθετη του Μπρούμα για τον Χασάν, που βγήκε απέναντι στον Μελίσσα, αλλά δεν έπιασε γεμάτο το σουτ, με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού να μπλοκάρει. Στο 14' σουτ του Αζάντι εκτός περιοχής, ο Κρίστινσον πέφτει και μπλοκάρει σταθερά. Στο 17' μακρινό σουτ του Ανδρούτσου, ο Μελίσσας πέφτει στη γωνία του και μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Στο 20' ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ με τον Μπρούμα. Μεγάλη μπαλιά του Μπουχαλάκη, σέντρα του Χολέμπας, ο Περέϊρα δεν μπόρεσε να διώξει, ο Βρουσάι έβγαλε ασίστ στον Μπρούμα ο οποίος αυτή την φορά νίκησε το Μελίσσα. Στο 24' μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να τελειώσει το παιχνίδι. Πολύ ωραία μπαλιά του Τιάγκο Σίλβα στον κενό χώρο, ο Μπρούμα κάνει το κοντρόλ και βγαίνει ταχύτατα προ του Μελίσσα, όμως το πλασέ καταλήγει ελάχιστα άουτ. Στο 36' μακρινό, εξαιρετικά φιλόδοξο σουτ του Αζάντι, η μπάλα ψηλά άουτ.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά με 0-1 χάρη στο γκολ του Μπρούμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχιζε να πιέσει έτσι ώστε να πετύχει σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι. Στο 49' μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέπε, ο Μπρούμα κάνει σουτ στα σώματα, ο Τιάγκο νέο σουτ, άουτ. Στο 65' ο Βρουσάι πετυχαίνει γκολ και ο Ολυμπιακός καθαρίζει την πρόκριση.  Ο Ανδρούτσος βρήκε χώρο και έκανε τη σέντρα, ο Μελίσσας απέκρουσε το γυριστό του Χασάν σε πρώτο χρόνο, όμως ο Βρουσάι πήρε το «ριμπάουντ» από κοντά για το 0-2. Στο 72' κεφαλιά του Ματσόλα, μπλόκαρε σταθερά ο Κρίστινσον. Στο 83' σουτ του Ντάλσιο έφυγε άουτ. Στο 85' ο Ολυμπιακός πετυχαίνει και τρίτο γκολ με τον Σισέ. Ο Πέπε εκτελεί το φάουλ, ο Σενεγαλέζος πιάνει την κεφαλιά και κάνει το 0-3.

Τελικό σκορ 0-3 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό, κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι την ερχόμενη Κυριακή.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας, Μαλής, Βάντερσον, Τζανακάκης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Λιάβας, Άλβαρες (59’ Μπαρμπόσα), Γιάκολις, Αριγίμπι (74’ Ντάλσιο), Αζάντι (59’ Ματσόλα – 79′ Μανθάτης λ.τρ.).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Χολέμπας, Μπουχαλάκης (60’ Σουρλής), Πέπε, Βρουσάι (73’ Λοβέρα), Μπρούμα (60’ Ραντζέλοβιτς), Τιάγκο (73’ Κάϊπερς), Χασάν (68’ Σουντανί).

Η βαθμολογία των παιχτών:

Κρίστινσον -7

Ανδρούτσος -8

Παπαδόπουλος -7

Σισέ -7

Χολέμπας -7

Μπουχαλάκης -6

Πέπε -7

Βρουσάι -9

Μπρούμα -8

Τιάγκο Σίλβα -6

Χασάν -7


Σουρλής -7

Ραντζέλοβιτς -6

Σουντανί -6

Λοβέρα -6

Κάιπερς -6


Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου