Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 0-1 του Ατρόμητου για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και παρέμειναν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Δεν μου άρεσε η έλειψη αποτελεσματικότητας. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και θα έπρεπε να είχαμε καθαρίσει το ματς, δεν το κάναμε και στο τέλος αγχωθήκαμε. Γενικά παίξαμε όμως πάρα πολύ καλά και στο δεύτερο μέρος είχαμε τον απόλυτο του ματς, ήμασταν πολύ καλοί και πήραμε σπουδαία νίκη.

Όλη η ομάδα μου άρεσε πάρα πολύ και ήμασταν σοβαροί. Είναι πολύ δύσκολη έδρα εδώ. Έχασε ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που ξέρει να σου δημιουργεί δυσκολίες και είμαι χαρούμενος από την συγκέντρωση και την απόδοση της ομάδας μου».

Για τον Ανδρούτσο: «Ο Ανδρούτσος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ήταν πολύ καλός και άρπαξε την ευκαιρία».

Για το ότι πέρασε από το Περιστέρι: «Φυσικά παίζουν ρόλο πολλά. Το να κερδίζεις πόντους απέναντι σε τέτοιες ομάδες όπως ο Ατρόμητος και ο ΟΦΗ είναι πολύ σημαντικό».

Μαντί Καμαρά.

Για τη νίκη:

«Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο, όλες οι ομάδες δυσκολεύονται, είναι δύσκολο να σκοράρεις σε αυτή την έδρα, είναι σημαντικό που καταφέραμε να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της Τετάρτης που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, τους φιλάθλους αλλά και τον πρόεδρο».

Για το ματς με ΠΑΟΚ:

«Πάντα είναι ιδιαίτερο ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, σημαίνει πολλά, όμως όλα τα παιχνίδια σημαίνουν πολλά για μας, θέλουμε τους βαθμούς, ξέραμε ότι ο πρώτος στόχος ήταν να κερδίσουμε σήμερα, το καταφέραμε και τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια αν θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο».

Για την ισοπαλία στην Τούμπα:

«Τα παιχνίδια διαφέρουν μεταξύ τους, στην Τούμπα πήραμε την ισοπαλία και διατηρήσαμε τη διαφορά, τώρα θέλουμε να την αυξήσουμε, γιατί παίζουμε με συνδιεκδικητή του τίτλου».

Για το γεγονός ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχασαν βαθμούς με Ατρόμητο:

«Σκεφτόμαστε μόνο τι μπορούμε να κάνουμε εμείς, στόχος σήμερα ήταν οι τρεις πόντοι, τα καταφέραμε και τώρα συγκεντρωνόμαστε στο ματς της Τετάρτης, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να κερδίσουμε ένα ματς που αξίζει τρεις πολύτιμουε βαθμούς».

 Θανάσης Ανδρούτσος.

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Είχαμε ευκαιρίες και θα μπροούσαμε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα. Η συγκέντρωση είναι το παν σε αυτά τα παιχνίδια.

Είμαι εδώ για να αρπάξω κάθε ευκαιρία, σε όποια θέση κι αν αγωνίζομαι. Δεν λέει κάτι ότι είμαστε τόσους βαθμούς μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου