Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Αλλαγές στην λίστα της UEFA! Εκτός ο Εμβιλά! Μέσα ο Αλγκασίμ Μπα!

Αλλαγές στην λίστα της UEFA έκανε λίγες ώρες πριν την σέντρα με την Νέφτσι Μπακού, ο Πέδρο Μαρτίνς. Στον Ολυμπιακό προέκυψαν και πάλι προβλήματα μετά τους Τικίνιο και Φορτούνη και ο Πορτογάλος τεχνικός θα στερηθεί τρεις βασικούς του ποδοσφαιριστές ενόψει των αναμετρήσεων με τους Αζέρους. 

Ο Ελ Αραμπί βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και αυτομάτως βρέθηκε σε καραντίνα, ενώ υπήρξε και σχετική ενημέρωση προς την UEFA. Εκτός για προληπτικούς λόγους έμεινε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ο οποίος ήρθε και σε επαφή με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Όσον αφορά τον Γιαν Εμβιλά, έχει μυϊκό πρόβλημα και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρας. Επειδή, λοιπόν, θα χάσει και τα δύο παιχνίδια, τη θέση του στη λίστα πήρε ο Πάπε Αμπού Σισέ. Ενώ αλλαγή υπήρξε και με τον Τικίνιο ο οποίος παρότι είχε δηλωθεί, με σκοπό να εκτίσει την ποινή του, θα μείνει εν τέλει εκτός λίστας και την θέση του θα πάρει ο Αλγκασίμ Μπα.

Λίστα Α: Ανδρούτσος, Ουσεϊνού Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Τσούμιτς, Ελ Αραμπί, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Χασάν, Αλγκασίμ Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βρουσάι και Βαλμπουενά

Λίστα Β: Καραργύρης, Κασέμι, Κίτσος, Λιάτσος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής και Σταμούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου