Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννενα με γκολ του Χασάν στο 94' και διατήρησε την διαφορά από τους διώκτες του. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.



Για το σημερινό ματς σε σχέση με την Τούμπα:

«Δύο διαφορετικά ματς, στα ντέρμπι δεν παίζει τόσο ρόλη η ποιότητα αλλά το κατά πόσο οι παίκτες μπορούν να τα δώσουν όλα. Σήμερα ήταν ένα τελείως διαφορετικό ματς, κάναμε καλή δουλειά, είχαμε κατοχή και τελικές, αλλά ο ΠΑΣ είχε καλή δομή και οργάνωση, στο β' μας δυσκόλεψε, κλείστηκε πολύ, έκλεισε τους διαδρόμους και μας δυσκόλεψε αρκετά. Με επιμονή ήρθε το γκολ, το δικαιούμασταν έστω και στο τέλος. Αυτά τα ματς πρέπει να τα κερδίζεις με επιμονή, σε αυτά τα ματς κερδίζονται τα πρωταθλήματα».

Για τον Χασάν:

«Είναι τρεις βαθμοί, μία νίκη, ήταν ο Χασάν που σκόραρε αλλά όποιος και αν ήταν σημασία έχει ότι η ομάδα κερδίζει».

Για το αν ήταν ευκαιρία να δει νέα πρόσωπα:

«Δεν είναι τόσο σημαντικό, είναι ξεκάθαρο τι είναι η ομάδα και ξέρουμε τι μπορούν να δώσουν όλοι, δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα, είναι εδώ γιατί ξέρουμε τι μπορούν να προσφέρουν. Κάποιες στιγμές κάποιοι παίκτες θα είναι πολύ καλοί και κάποιοι λιγότερο, αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού και με την ανάλυση επιλέγουμε αυτούς που είναι στην καλύτερη κατάσταση».

Μπρούμα.

Για το ματς:

«Ήταν μία καλή ομάδα, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε με το πέναλτι θα ήταν τελείως διαφορετικά αν είχαμε σκοράρει. Ο ΠΑΣ αμύνθηκε πολύ καλά και χρειάστηκε επιμονή μέχρι το τελευταίο γκολ, ήταν πολύ καλό που κερδίσαμε και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για τον Χασάν:

«Ο Χασάν είναι πολύ καλός παίκτης, δουλεύει πολύ και το αξίζει γιατί έχει ποιότητα. Τον συγχαίρουμε, κοιτάμε παρακάτω και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να βελτιωθούμε και να προσπαθούμε για τους 3 βαθμούς σε κάθε παιχνίδι».

Για το προσεχές ματς Κυπέλλου:

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλα τα ματς όπως κάνουμε πάντα, να προσπαθούμε μόνο για τη νίκη. Όλες οι ομάδες βάζουν τα δυνατά τους απέναντί μας, εμείς πρέπει να προσπαθούμε για τη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου