Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!


Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 0-4 και έδειξε ότι σε εξαιρετική κατάσταση. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Ήμασταν αποτελεσματικοί. Σημειώσαμε γκολ από στατικές φάσεις κάτι που μας βοήθησε στο παιχνίδι μας. Αποτελεί μέρος του παιχνιδιού μας, κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις και μας βοήθησε. Ο Αστέρας μας είχε μελετήσει και έπρεπε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι του. Ακόμα και τις στιγμές που δεν πιάνουμε την απόδοση που θέλουμε πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Στην αρχή μας έλειπε η δυναμική, αλλά έπειτα η ομάδα προσαρμόστηκε και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είναι σημαντικό να μπορούμε να προσαρμοζόμαστε μέσα στο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Αστέρας είναι μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες που παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει την κατοχή. Εμείς τους υποχρεώσαμε να παίξουν κλειστά σήμερα. Τα πράγματα πήγαν καλά για μας. Ήμασταν αποτελεσματικοί κάνοντας το 0-2 και το παιχνίδι βγήκε πιο εύκολα καθώς γνωρίζαμε ότι αντιμετωπίζαμε μια ποιοτική ομάδα».

Τέλος, για το αν κερδίζει ξανά τους παίκτες που είχαν νοσήσει από κορονοϊό, πρόσθεσε: «Έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα 100%. Ο κορονοϊός ταλαιπωρεί τις ομάδες, αλλά με τον καιρό θα καταφέρνουμε να το διαχειριζόμαστε».

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα και ακόμα πιο χαρούμενος για το ότι το ντεμπούτο μου συνδυάστηκε με νίκη. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο.

Ο στόχος μου είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη.

Τη στιγμή που ήμουν έτοιμος να πάρω μια απόφαση για να αλλάξω ομάδα και υπήρχε αρκετό ρίσκο, ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού, ο οποίος με έκανε να νιώσω εμπιστοσύνη και γι' αυτό επέλεξα να συνεχίσω στον Ολυμπιακό.

Ελπίζω στο μέλλον να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Με βοηθάει το γεγονός ότι βρήκα ανθρώπους που μιλούν την ίδια γλώσσα. Δεν παίζει όμως τόσο μεγάλο ρόλο όμως το να μιλάς την ίδια γλώσσα, αλλά αυτά που προσφέρεις μέσα στο γήπεδο».

Ρούμπεν Σεμέδο.

«Είναι πολυ όμορφο να σκοράρω, αλλά η θέση μου είναι να αμύνομαι και εκεί συγκεντρώνομαι. Είναι ωραίο που κερδίσαμε χωρίς να δεχθούμε γκολ.

Στα ματς προσπαθούμε να κάνουμε πράξη όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ο Βαλμπουενά είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και μας βοηθάει σημαντικά.

Πάντα θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε ποιότητα, δουλεύουμε πολύ. Όταν η ομάδα βάζει τρία ή και πάνω γκολ είναι δίκαιο για την ομάδα να φτάνει σε τέτοιες νίκες.

Ο Μπα πάντα ήταν σε φόρμα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δουλεύει πολύ στις προπονήσεις, είναι φυσιολογικό να μην βρίσκεσαι κάποια στιγμή σε καλή κατάσταση. Όλοι οι στόπερ είναι παρόντες στις προπονήσεις για να δείξουν ότι μπορούν να συνεισφέρουν στην ομάδα.

Είναι δύσκολο να επιλέξω ένα από τα τέσσερα. Το γκολ του Φορτούνη ήταν το πιο ωραίο από τα τέσσερα που πετύχαμε. Είναι πολύ όμορφο. Ο Φορτούνης είναι παίκτης με διαφορετικό επίπεδο από τους υπόλοιπους.

O Ομάρ είναι μέλος της οικογένειάς μας, είναι καλός μας φίλος, παραπάνω από φίλος είναι αδερφός μας. Του στέλνουμε τις ευχές μας και είμαστε σίγουροι ότι θα επανέλθει γρήγορα και όλα θα γίνουν όπως πριν.

Προέχει ο αγώνας με τον Παναιτωλικό, ένα δύσκολο ματς, μια δύσκολη έδρα και πρέπει να συγκεντρωθούμε σ' αυτό και μετά να δούμε τον ΠΑΟΚ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου