Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Τελειώνει ο Χάκετ από τον Ολυμπιακό! Ποιοι άλλοι παίχτες είναι προς αποχώρηση!

Δεν μένει ο Χάκετ!
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Ολυμπιακό ο Ντάνιελ Χάκετ! Ο Αμερικανό-Ιταλός γκαρντ του οποίου το συμβόλαιο λήγει φέτος,πολύ δύσκολα θα μείνει και του χρόνου στον λιμάνι.
Στον Ολυμπιακό φοβούνται να πάρουν το ρίσκο και να τον κρατήσουν στην ομάδα λόγω και του τραυματισμού του. Άλλωστε είναι νωπές οι μνήμες από τον τραυματισμό του Γιανγκ που εν τέλει έμεινε στην ομάδα και πότε δεν επανήλθε σε καλά αγωνιστικά επίπεδα.
Να θυμίσουμε ότι ο Χάκετ έπαθε ένα σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο που τον άφησε εκτός δράσης από τον Δεκέμβρη.
Το συμβόλαιο του Χάκετ είναι σχετικά υψηλό κοντά στις 850.000 ευρώ,επομένως οι ερυθρόλευκοι δεν θα ρίσκαραν την ανανέωση και για αυτό τον λόγο.

Άλλοι παίχτες προς αποχώρηση:

Πάτρικ Γιανγκ

Οι πιθανότητες παραμονή τους είναι ελάχιστες και όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Μετά τον τραυματισμό του, δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει στα υψηλά στάνταρ απόδοσης του και οι Πειραιώτες προχώρησαν μέσα στην σεζόν με ένα θηρίο που... δεν ξύπνησε ποτέ, κινούμενο σε ολόκληρη την σεζόν σε "ρηχά νερά". Ακόμη και αν έριχνε αρκετά τις οικονομικές του απαιτήσεις (πήρε 1.700.000 δολάρια για δύο χρόνια), οι "ερυθρόλευκοι" θα προτιμήσουν να επενδύσουν πάνω σε έναν υγιή, σωματικά και πνευματικά σέντερ, παρά σε εκείνον.

Έρικ Γκριν

50-50 οι πιθανότητες της παραμονής του. Ο Γκριν ήταν εξαιρετικός στους περισσότερους τελικούς με τον παο,αν και στην αρχή την σεζόν είχε κάποια σκαμπανεβάσματα. Στα μείον του ότι δεν συνυπάρχει με τον Σπανούλη αγωνιστικά. Ο Έρικ Γκριν βάσει συμβολαίου είναι να λαμβάνει την επόμενη σεζόν περίπου 1.000.000 δολάρια

Παίχτες που θα αποχωρήσουν σίγουρα:

Ντόμινικ Ουότερς

Ο Ουότερς ήταν καλός μονάχα στο πρώτο δίμηνο και στην συνέχεια απλά εξαφανισμένος. Ήρθε ως αντικαταστάτης του Χάκετ,αλλά δεν βοήθησε καθόλου τον Ολυμπιακό στο διάστημα που αγωνίστηκε. Ειδικά στο φάιναλ φορ και στους τελικούς,ήταν άφαντος.

Γιάννης Αθηναίου

Μπορεί να έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες,αλλά μετά και το επεισόδιο του με τον Σφαιρόπουλο, ο παίχτης έμεινε εκτός ομάδας. Ο 30χρονος Έλληνας γκαρντ, θα "σπάσει" την συνεργασία του με τους Πειραιώτες και θα συνεχίσει σε άλλον σύλλογο την καριέρα του.

Ματ Λοτζέσκι 

Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και δεν θα συνεχίσει στον Πειραιά. Ο Αμερικανός μετά από 4 χρόνια σημαντικής προσφοράς στον Ολυμπιακό θα αποχωρήσει λόγω των πολλών και συχνών τραυματισμών του. Ο Λοτζέσκι πριν τον τραυματισμό του αξίωνε τουλάχιστον 1.000.000 δολάρια και πλέον στα 32 του έτη και με τόσο ταλαιπωρημένο κορμί δεν είναι εύκολο να τα βρει.
Το χειρότερο δεν είναι οι συχνοί τραυματισμοί, αλλά το γεγονός ότι ο οργανισμός του καθυστερεί υπερβολικά να αντιδράσει και αν τον επαναφέρει στο παρκέ.
Χτύπησε στο παιχνίδι με τη Ρεάλ και από εκεί που γινόταν λόγος για να βοηθήσει στο τέλος τυ Απρίλη, αυτός δεν επέστρεψε ποτέ.


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου