Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Ανακοινώθηκε από τη Σεντ Ετιέν ο Σισέ

Παίχτης της Σεντ Ετιέν θα είναι τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν Παπέ Αμπού Σισέ! Ο Σενεγαλέζος στόπερ, μετά και έλευση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην ομάδα, δεν θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής και έτσι αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός για έξι μήνες στην Σεντ Ετιέν.

Ο Σισέ πήγε ως δανεικός έναντι 600.000 ευρώ στη γαλλική ομάδα ενώ η ρήτρα αγοράς εν όψει του καλοκαιριού είναι στα 13 εκατομμύρια ευρώ. Ο Σενεγαλέζος θα είναι άμεσα στη διάθεση του προπονητή του και είναι πιθανό να αγωνιστεί από το ερχόμενο κιόλας παιχνίδι.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος στόπερ αποκτήθηκε από την Αζαξιό τον Ιανουάριο του 2017 από τους ερυθρόλευκους, έναντι 700.000 ευρώ. Στην Αζαξιό έμεινε ως το τέλος της σεζόν ως δανεικός. Τον Ιούλιο του 2017 ήρθε στον Ολυμπιακό όπου σε 92 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε 10 γκολ. Την φετινή σεζόν ο 26χρονος στόπερ έχει αγωνιστεί σε 19 γκολ και έχει σημειώσει 1 γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό για το κύπελλο. 

Παράλληλα ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι διεθνής 4 φορές με την εθνική Σενεγάλης, έχοντας σημειώσει και 1 γκολ. Η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη είναι στα 5.000.000 ευρώ.

Καλή επιτυχία Παπέ!

Δείτε την ανακοίνωση της Σεντ Ετιέν:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου