Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΜΑΤΣ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Ολυμπιακός - αεκ 1-2





 Ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος των περιστάσεων αλλά με τέτοια διαιτησία ούτε ο... Μέσι δεν θα κέρδιζε. Το δεύτερο γκολ της κούλας καθαρό χέρι, δεν δόθηκαν 2 πέναλτι στον Θρύλο, χαρίστηκαν τουλάχιστον 5 κίτρινες σε παίκτες της κούλας και τουλάχιστον 20 φάουλ ανάποδα. Κύριε Τσίπρα να χαίρεστε την "εξυγίανση". Επιτέλους η διοίκηση του Ολυμπιακού πρέπει να εμφανιστεί, δεν μπορεί η ομάδα να μένει απροστάτευτη στις ορέξεις του κάθε "σφαγέα"...
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
-Στο 32ο λεπτό του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, ο Μάριν πάτησε περιοχή και πήγε να κάνει το γύρισμα στη μικρή περιοχή με τον Σιμόες να διώχνει σε κόρνερ χρησιμοποιώντας όμως το χέρι του! Κάτι που φάνηκε πεντακάθαρα τόσο στη ζωντανή ροή του αγώνα όσο και στο ριπλέι.
- Στη φάση του 64ου λεπτού του αγώνα ο Ροντρίγκεζ που ήταν και ο σκόρερ του 1-2, έκανε κοντρόλ με το χέρι για να κατεβάσει την μπάλα και να πλασάρει τον Καπίνο.

Κάτι που δεν το είδε ούτε ο α’ επιπρόσθετος βοηθός, Κύζας, ούτε ο α’ βοηθός Δημητριάδης, αλλά φυσικά ούτε και ο διαιτητής Παπαπέτρου...
- Ο διαιτητής της αναμέτρησης στο 60ο λεπτό «έκοψε» τους Πειραιώτες με λάθος σφύριγμα, τη στιγμή που έβγαιναν στην αντεπίθεση και ενδεχομένος θα απειλούσαν την αντίπαλη εστία.
Με τον ρέφερι του αγώνα αφού είχε κόψει την φάση παραδέχτηκε ότι σφύριξε λάθος, αλλά φυσικά όταν το παραδέχτηκε ήταν αργά από τη στιγμή που η επίθεση του Ολυμπιακού είχε ήδη σταματήσει και η ΑΕΚ πλέον δεν κινδύνευε...
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...
ΕΞΑΛΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:
 "Αλλοι παράγοντες δεν πήγαν καλά. Το πρώτο ημίχρονο έπρεπε να τελειώσει με τέσσερα γκολ, αλλά τελικά ολοκληρώθηκε στο 1-1. Μας εξαφάνισαν δύο φάσεις. Δεν θέλω να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά κάποια στιγμή αγανακτείς με κάποια πράγματα".


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Καπίνο 6
Φιγκέιρας 8
Ρέτσος 4
Μποτία 5
Ντα Κόστα 0
Ρομαό 6
Ανδρούτσος 3
Φορτούνης 4
Σεμπά 5
Μάριν 8
Καρντόσο 7

Καμπιάσο 6
Ανσαριφάρντ 2
Μάρτινς -

Τάκης Λεμονής 5

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:


Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών)
Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας), Χασάν Κούλα (ΕΠΣ Ξάνθης)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Γεώργιος Κύζας (ΕΠΣ Δράμας), Δημήτρης Θάνος (ΕΠΣ Γρεβενών)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Ρομαό, Ανδρούτσος (46' Καμπιάσο), Μαρίν (79' Μαρτίνς), Σεμπά, Φορτούνης, Καρντόσο (61' Ανσαριφάρντ).
ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Χριστοδουλόπουλος (89' Μπακασέτας), Πατίτο (74' Γαλανόπουλος), Μάνταλος (81' Αραβίδης), Αραούχο.

Γκολ: 13' Φιγκέιρας / 6' Αραούχο, 64' Πατίτο
Κάρτες: 29' Μαρίν, 37' Ρομαό / 34' Σιμόες, 37' Μάνταλος

 #‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου