Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει περιθώριο χαλάρωσης»

Ο Ολυμπιακός μετά την νίκη του επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχει μία δύσκολη αναμέτρηση αυτήν την φορά κόντρα στην Βιλερμπάν. Αυτή είναι η 20η αγωνιστική της διοργάνωσης και σίγουρα οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του, τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν: «Έχουμε ένα παιχνίδι με έναν δύσκολο αντίπαλο, το οποίο το κάνει δυσκολότερο η βαριά ήττα της Βιλερμπάν από τον Παναθηναϊκό. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως αξίζουν καλύτερη θέση στην βαθμολογία, με βάση την αλτικότητα και το ταλέντο τους».

Για τα στοιχεία της Βιλερμπάν: «Είναι μια ομάδα που μπορεί να σε εκπλήξει και αρνητικά και θετικά. Στην θετική της ημέρα μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε στην Euroleague. Έχει πολύ αθλητικότητα  και στην περιφέρεια, έχει μεγάλα κορμιά, έχει rim protectors,είναι μια ομάδα που διαμορφώνει έναν ειδικό τρόπο παιχνιδιού για τον αντίπαλο. Πρέπει να έχεις υπομονή για να βρεις καλές επιλογές, γιατί  είναι πάρα πολύ επιθετική ομάδα στις πρώτες 1-2 πάσες της επίθεσης. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Είναι ένα ματς 40 λεπτών που κάθε κατοχή μετράει».

Για τους τραυματίες: «Ο Χάρισον έκανε κανονικά προπόνηση και χτες και σήμερα, όμως ο Μάρτιν απουσίασε χτες και πιθανόν δεν θα κάνει σήμερα. Ίσως κάνει το ζέσταμα. Δεν είναι καλά, πονάει, αλλά είναι ένας τραυματισμός που και να παίξει δεν τον κάνει χειρότερο, αλλά νιώθει πόνο. Και προχτές έπαιξε με ένεση. Ο Παπανικολάου φυσικά είναι εκτός».

Για την κακή πορεία στο ΣΕΦ: «Έχουμε συζητήσει με την ομάδα ότι δεν υπάρχει θέμα χαλάρωσης. Υπάρχουν ομάδες που κανείς δεν περίμενε και είναι πολύ δυνατές, όπως η Μπάγερν και η Ζενίτ, καθώς και πολύ ισχυρά φαβορί για την οκτάδα που είναι πίσω μας, όπως η Φενέρ και η Εφές. Όλοι έχουν καταλάβει πως δεν  υπάρχει κανένα περιθώριο χαλαρώματος. Κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο. Ίσως οι νίκες που χρειαστείς για να μπεις στην οκτάδα,  να είναι περισσότερες φέτος. Ακόμα και αν είναι νωρίς στην χρονιά, κάθε παιχνίδι μετράει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου