Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός ξεφτίλισε ΠΑΟΚ και ''εξυγίανση'' και πλέον είναι στο +15 από τον ΠΑΟΚ και στο +14 από την ΑΕΚ και έχει αγκαλιάσει τον τίτλο. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.

Για το αν το κίνητρο πλέον είναι η Αϊντχόφεν: «Δεν νομίζω πως έχουν κάποια σχέση τα παιχνίδια με την Αϊντχόφεν. Όλη η δύναμή μας θα πάει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει, τίποτα δεν έχει κριθεί. Μέχρι να τελειώσει αυτό, αυτός θα είναι ο στόχος μας και το κίνητρό μας. Έχουμε τρεις πολύ δυνατές ομάδες από πίσω μας και πρέπει να τιμήσουμε την φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν χρειάζεται άλλο κίνητρο».

Για τις μεταγραφές: «Δεν θα κουραστώ να λέω πως όσο η αγορά είναι ανοιχτή μπορούν να συμβούν τα πάντα. Πωλήσεις, αποχωρήσεις ή αξίξεις γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι όμως πολύ ευτυχισμένος με την ομάδα που έχω. Είμαι τυχερός. Νομίζω η ομάδα είναι πλήρης».

Για τον Βαλμπουενά και το εάν ήταν τακτική η απόφαση να μείνει εκτός: «Όχι. Δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί. Είχε κάποιους πόνους στο πόδι του».

Για τις πολλές επιλογές που έχει: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος και πολύ τυχερός. Να έχω δύο παίκτες για κάθε θέση. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Μπορεί ο καθένας να έχει τη γνώμη του και να λέει για διαιτησίες. Οι αριθμοί όμως φωνάζουν ποια ομάδα είναι η καλύτερη».

Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Για το ματς: «Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία που έχει ένα παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, είναι ένα ντέρμπι. Θέλαμε να καθαρίσουμε την πρώτη θέση και να μεγαλώσουμε τη διαφορά μας. Νομίζω το κάναμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο το ματς, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να προηγηθούν. 

Στο β' μπήκαμε πολύ καλύτερα, σκοράραμε το πρώτο γκολ και από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν στα δικά μας πόδια και καταφέραμε να το τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παίξαμε πρόσφατα στην Τούμπα, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να είμαστε η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και αυτό κάναμε. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι και έδρα να κερδίζουμε και να δείχνουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο».

Για την επιστροφή του στις καλές εμφανίσεις: «Νομίζω ότι μετά τον αγώνα στο Περιστέρι βρήκα τα πατήματά μου σε ρυθμό, νιώθω όλο και καλύτερα. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε υγιείς, είναι μία δύσκολη χρονιά και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για την ασίστ στο γκολ του Ελ Αραμπί: «Μου αρέσει πάρα πολύ, πολλές φορές ακόμα και αν μπορώ να σκοράρω προτιμώ να δώσω ασίστ. Το προσπαθώ, μιλάω με τους συμπαίκτες μου να καταλαβαίνει ο ένας τις κινήσεις του άλλου ανά πάσα ώρα και στιγμή, οπότε είμαι χαρούμενος που βοηθάω είτε να σκοράρουμε κάποια γκολ είτε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες».

Μάριος Βρουσάι.

«Σε αυτά τα ματς πρέπει να δείχνουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά σήμερα αποδείξαμε ποιος το ήθελε περισσότερο και πήραμε τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί», είπε στην αρχή στη NOVA. Και μετά ρωτήθηκε για τη συνέχεια της σεζόν.  «Έχουμε μεγάλο προβάδισμα αλλά το αφήνουμε πίσω στο μυαλό μας, συνεχίζουμε να δουλεύουμε, δεν αφήνουμε τον εαυτό μας και θέλουμε να συνεχίσουμε αήττητοι μέχρι το τέλος».

Για την εμφάνισή του σχολίασε πως «όχι μόνο εγώ, όλοι είτε παίζουμε είτε είμαστε στον πάγκο πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε παίκτες ενδεκάδας και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει βάθος στο ρόστερ, γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλούς  αγώνες για να παίξουμε όλοι». Κλείνοντας αναφέρθηκε και στα επερχόμενα ματς με την Αϊντχόβεν και την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων. «Αυτό εξαρτάται από τον προπονητή, αλλά βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε ακόμα ένα μήνα για το ευρωπαϊκό ματς και μέχρι τότε θα δουλέψουμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Ραφίνια.

 «Η ομάδα αντιμετώπισε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι, από την αρχή, ήμασταν κυρίαρχοι και κάναμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε κι άλλα γκολ. Μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά φυσικά δεν ήταν, ήταν αποτέλεσμα της πάρα πολύ καλής προπόνησης που κάνουμε και της πολύ καλής ομάδας που έχουμε. Ήταν ένα ντέρμπι και στο προηγούμενο δεν τα καταφέραμε καλά, δεν πήραμε τη νίκη που είναι το ζητούμενο. Σήμερα όμως είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε και ότι τα πράγματα μέσα στο γήπεδό μας θα ήταν διαφορετικά, ο προπονητής είχε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, εμείς κάναμε πράξη όσα μας είπε και το αποτέλεσμα ήρθε», τόνισε χαρακτηριστικά φεύγοντας από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ζοσέ Σα.

«Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, η βαθμολογία το δείχνει. Δουλέψαμε πάρα πολύ, δόξα τω Θεώ τα έχουμε πάει πολύ καλά ως τώρα.

Κανένα ματς δεν είναι εύκολο, βάση φιλοσοφίας ποτέ δεν μπορώ να πω ότι είναι εύκολο, εξαρτάται από το πώς το αντιμετωπίζεις εσύ και πόσο αυτοπεποίθηση έχεις. Το κίνητρό μας είναι να αυξήσουμε τη διαφορά στη βαθμολογία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου