Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ για την εξ' αναβολή της 6ης αγωνιστικής της Super League. Οι ερυθρόλευκοι δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους, αλλά κράτησαν το αήττητο. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Είναι ένας βαθμός που πρέπει να το δεχτούμε, στο πρώτο μέρος είχαμε σημαντικές ευκαιρίες, στο δεύτερο δεν παίχτηκε σωστά το παιχνίδι, αλλά είναι ένας βαθμός που πρέπει να τον δεχτούμε».

Νομίζω πως τα λάθη ήταν δύσκολο να τα αποφύγουμε. Εξαιτίας του ανέμου. Όπως και ο αντίπαλος έτσι κι εμείς κάναμε πολλά λάθη, όμως συναισθηματικά, πνευματικά ήμασταν όπως έπρεπε σε όλο το ματς.

Για τις πολλές στημένες μπάλες και τις φάσεις απ' αυτές και αν η μία ομάδα εξουδετέρωσε την άλλη: «Σήμερα τα λάθη ήταν πολλά εξαιτίας του ανέμου, αυτό ήταν που ανάγκασε τις ομάδες να κάνουν τόσα λάθη».

Ουσεϊνού Μπα.

Για το πρώτο του γκολ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ και βοήθησα την ομάδα να πάρει τον βαθμό. Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά και ο ένας βαθμός μας αρκεί».

Για το τι σημαίνει η διαφορά στη βαθμολογία:

«Πραγματικά ο ΠΑΟΚ έπαιξε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εκείνους και το ίδιο κάναμε και εμείς. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σήμερα, αλλά τουλάχιστον φύγαμε με έναν βαθμό από εδώ».

Για το ότι ο Ολυμπιακός υστέρησε στο ψηλό παιχνίδι:

«Η ομάδα πραγματικά είχε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα με τρία εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν ήταν εύκολο να διατηρήσουμε τοπ την απόδοση μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να μείνουμε ενωμένοι και μία οικογένεια και παρά την κούραση που υπάρχει από τα τρία συνεχόμενα ταξίδια καταφέραμε και πήραμε έναν βαθμό».

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Για το αποτέλεσμα:

«Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, είμαστε απογοητευμένοι γιατί στόχος μας ήταν η νίκη αλλά δυσκολευτήκαμε. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, στη συνέχεια δεχτήκαμε γκολ, ισοφαρίσαμε και κυνηγήσαμε το δεύτερο γκολ μέχρι το τέλος αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Για τις δυσκολίες που προκάλεσε ο ΠΑΟΚ:

«Δεχτήκαμε πρώτοι γκολ, ο αντίπαλος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί μακρινές μπαλιές και τα άκρα, γενικά μας έφερε δυσκολίες».

Για τις δυσκολίες στο ψηλό παιχνίδι:

«Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι ο αντίπαλος μας προκάλεσε δυσκολίες, παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα, ίσως μας δυσκόλεψε και ο άνεμος σε πολλά σημεία του παιχνιδιού».

Για την πρώτη του εβδομάδα στον Ολυμπιακό:

«Είχα και άλλες δύσκολες εβδομάδες στην καριέρα μου, πρέπει να προσαρμοστούμε, κάθε τρεις μέρες πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να τους κερδίσουμε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου