Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Έριξε τριάρα και αποτελείωσε την ''εξυγίανση''! Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0 (πρωτάθλημα)

Οι πρωταθλητές ξέρουν να μιλάνε στο γήπεδο! Οι μεγάλες ομάδες απαντάνε στο γήπεδο και παίρνουν στο χορτάρι τους τίτλους! Οι μεγάλες ομάδες επενδύουν σε ποδοσφαιριστές και όχι σε παπαγαλάκια και προπαγάνδα.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν του ΠΑΟΚ με 3-0, ανέβασαν την διαφορά στο +15 και αποτελείωσαν την ''εξυγίανση'' και τους λασπολόγους.

Ο Ολυμπιακός στην κυριολεξία έπνιξε τον ΠΑΟΚ αφού εκτός από τα τρία γκολ, είχε και τρία δοκάρια και θα μπορούσε το σκορ να είχε πάρει ακόμα μεγαλύτερες εκτάσεις. 

Τα γκολ των ερυθρόλευκων σημείωσαν οι Ελ Αραμπί, Καμαρά και Βρουσάι. Ενώ δοκάρι για τους ερυθρόλευκους είχαν οι Μπρούμα, Καμαρά και Βρουσάι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το παιχνίδι με σύστημα 4-3-3, τον Σα κάτω από τα δοκάρια, με Σεμέδο και Μπα στο κέντρο της άμυνας, Ρέαμπτσιουκ και Ραφίνια στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο τριάδα με Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά, στα εξτρέμ ο Μπρούμα με τον Φορτούνη, στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

Η πρώτη ευκαιρία στον αγώνα ανήκει στον ΠΑΟΚ. Στο 4' η μπάλα κυκλοφόρησε στα αριστερά, έφτασε στον Κρμέντσικ στην περιοχή, αυτός γύρισε και σούταρε από διαγώνια θέση, με τον Σα να απομακρύνει. Στο 25' καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Επικίνδυνη σέντρα του Ζίφκοβιτς από τα αριστερά την οποία εξουδετερώνει δύσκολα ο Σα με το πόδι προ του Τζόλη. Στο 33' τεράστια ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους να ανοίξουν το σκορ. Ο Ραφίνια έκανε σέντρα, ο Μπρούμα ήταν αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι, όμως καθυστέρησε, έκανε το σουτ με τον Βιεϊρίνια να προλαβαίνει και να βάζει την κόντρα διώχνοντας τον κίνδυνο. Στο 38' νέα καλή στιγμή για τους ερυθρόλευκους. Ο Σεμέδο βρήκε με γέμισμα τον Μπρούμα, αυτός πέρασε στον Καμαρά ο οποίος έκανε με τη μία το γυριστό σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 39' δοκάρι για τον Ολυμπιακό με τον Μπρούμα. Γύρισμα του Καμαρά για τον Μπρούμα και σουτ του Πορτογάλου στο δεξί κάθετο του Ζίφκοβιτς. Στο 44' σουτ του Τζόλη, διώχνει ο Σα. Στο 45' σουτ του Φορτούνη μπλόκαρε ο Ζίφκοβιτς.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου που βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0. Με τον Ολυμπιακό να είναι καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο Ολυμπιακός μπήκε ιδανικά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50' άνοιξε το σκορ με τον Ελ Αραμπί. Ο Μπουχαλάκης σκάβει εκπληκτικά για τον Μαροκινό φορ, αυτός κοντρολάρει και με την μία πλασάρει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και ανοίγει το σκορ. Στο 55' ο Ινγκασον έκανε κούρσα από τα δεξιά, έβγαλε και σέντρα για τον Κρμέντσικ, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα προσέκρουσε στο σώμα του Σεμέδο. Στο 69' σουτ του Ελ Καντουρί αποκρούει με γροθιές ο Σα. Στο 71' δοκάρι για τον Ολυμπιακό με τον Καμαρά, ύστερα από πάσα του Φορτούνη. Στο 77' ο Ολυμπιακός πετυχαίνει και δεύτερο γκολ και τελειώνει το παιχνίδι. Ο Ελ Αραμπί κάνει ατομική προσπάθεια, βγάζει στον Καμαρά που σουτάρει δυνατά και κάνει το 2-0, με τη μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του Ζίφκοβιτς. Στο 89' το παιχνίδι παίρνει διαστάσεις θριάμβου αφού ο Ολυμπιακός πετυχαίνει και τρίτο γκολ με τον Βρουσάι, ύστερα από κάθετη πάσα του Ελ Αραμπί.

Τελικό σκορ 3-0 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Απόλλωνα την Κυριακή στην Ριζούπολη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Ραφίνια, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά (87′ Πέπε), Φορτούνης (73’ Βρουσάϊ), Μπρούμα (90′ Μασούρας), Ελ Αραμπί (90′ Χασάν).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια, Ντούγκλας (78’ Σβαμπ), Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς (78’ Μουργκ), Ουάρντα, Τζόλης (88′ Λάμπρου), Κρμέντσικ (71’ Σφιντέρσκι).

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -8

Ραφίνια -7

Σεμέδο -7

Μπα -7

Ρέαμπιτσιουκ -7

Εμβιλά -8

Μπουχαλάκης -8

Καμαρά -9

Φορτούνης -7

Μπρούμα -7

Ελ Αραμπί -9


Βρουσάι -8

Πέπε -

Μασούρας -

Χασάν -


Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -10



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου