Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη με 1-3 και παρέμεινε πρώτος με διαφορά +14 βαθμών από την ΑΕΚ. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Σήμερα κάναμε ένα παιχνίδι σοβαρό, δεν γινόταν να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι σε ένα τέτοιο γήπεδο. Ο αντίπαλος έκανε μία ευκαιρία και έβαλε γκολ, είναι μια δίκαιη νίκη για εμάς», υπογράμμισε αρχικά.

Για τον Χασάν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιστροφή του Χασάν. Ο Ελ Αραμπί ήταν εξαιρετικός ωστόσο πλέον χρειάζεται ξεκούραση. Ο Χασάν βρέθηκε στη θέση να μας βοηθήσει επειδή ξεκουράζεται ο Ελ Αραμπί, αλλά και λόγω της ποιότητας του και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό».

Για τον Ανδρούτσο: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει καταφέρει να κερδίσει την θέση αυτή και βοηθάει σε άμυνα και επίθεση. Νιώθω πολύ καλά καθώς έχω πολλούς παίκτες και λύσεις για δεξιά».

Γιαν Εμβιλά.

«Ξέραμε ότι θα παίξουμε σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα όταν μου ζητηθεί και κάθε φορά που παίζω αυτό σκέφτομαι. Θέλω πάντα να ανταποδίδω την αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Για τον Λαλά: «Τον γνωρίζω γιατί παίξαμε αντίπαλοι στην Γαλλία. Βοηθάει πολύ επιθετικά παρά το γεγονός ότι είναι αμυντικός. Είναι εξαιρετική επιλογή».

Για τις συνθήκες που βρήκε στην Ελλάδα: «Ήξερα ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και θέλω να την βοηθήσω. Ήξερα ότι δεν θα είναι εύκολα, αλλά έχω την βοήθεια τόσο του προπονητή, όσο και του κόσμου».

Για το Europa League: «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Ο στόχος μας είναι οι τίτλοι στην Ελλάδα και πρέπει να κάνουμε τους φιλάθλους μας περήφανους».

Αχμέντ Χασάν.

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι παίρνω τις κατάλληλες θέσεις στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθώ την ομάδα μου».

«Τα δικά μου γκολ έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Γνωρίζαμε ότι θα αγωνιστούμε σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά πετύχαμε αυτό που θέλαμε, να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου