Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός με χρυσό σκόρερ τον Ελ Αραμπί πέρασε και από το Αγρίνιο και συνέχισε το νικηφόρο σερί του, λίγες ημέρες πριν τον αγώνα της Τούμπας. Δείτε τι δήλωσαν ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.

Για το ματς:

«Έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα του Παναιτωλικού, έχει βελτιωθεί, δεν κάναμε καλό παιχνίδι αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 20 λεπτά, μας έλειψε η έμπνευση στο επιθετικό κομμάτι, δεν ήμασταν η ομάδα που έχουμε δείξει σε άλλα ματς. Είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι τις επόμενες ώρες, είμαστε ευχαριστημένοι από την συμπεριφορά των παικτών και θα ετοιμαστούμε πλέον για το πολύ διαφορετικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Οι βαθμοί εδώ και στη Τούμπα έχουν ακριβώς την ίδια αξία, τρεις βαθμούς διεκδικούμε και πάλι , δεν αλλάζει κάτι. Σήμερα δεν είχαμε τον έλεγχο, κάναμε πολλά λάθη, έλειψε η κατοχή και αυτά που κάνουμε συνήθως».

Για τον Ντρέγκερ και τον Ρέαπτσιουκ:

«Για πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ καλοί, ο Ντρέγκερ ήταν πολύ καλός αν και είχε να παίξει καιρό, ενώ είμαι χαρούμενος φυσικά και για το ντεμπούτο του Ρέαπτσιουκ που πήγε καλά.»

Μοχάμεντ Ντρέγκερ.

Για το πρώτο γκολ και αν ήταν κάτι που είχε δουλευτεί στην προπόνηση:

«Ναι, είναι κομμάτι της στρατηγικής. Ο Σισέ έχει καλές μακρινές μπαλιές και το δοκιμάζουμε αρκετά, είναι ένα από τα πράγματα που δοκιμάζουμε και είμαστε χαρούμενοι που σκοράραμε. Έκανα καλή πρώτη μπαλιά. Είμαστε ευτυχισμένοι που όλα πήγαν καλά».

Για την στατιστική του εικόνα και στις δύο πλευρές του γηπέδου:

«Όταν παίζεις στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, πρέπει η στατιστική σου να είναι καλή και στην άμυνα και την επίθεση. Ο Παναιτωλικός πάλεψε πολύ, έπρεπε να κάνουμε το ίδιο και στο τέλος αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη».

Για όσα έχει μάθει από τον Ραφίνια:

«Αυτά είναι μυστικά (γελάει). Μου μιλάει πολύ, με βοηθά, μου είχε ζητήσει να σκοράρω, έδωσα μια ασίστ, αλλά θα είναι χαρούμενος γι΄αυτό. Είμαι σαν σφουγγάρι και προσπαθώ να απορροφώ πολλά από τον Ραφίνια μέσα από τις προπονήσεις και πάντα θα θυμάμαι τη συνεργασία μας και το πέρασμα μου από τον Ολυμπιακό».

Κωνσταντής Τζολάκης.

Για το ματς με τον Παναιτωλικό:

«Ήταν μια αγχωτική νίκη. Ο Παναιτωλικός έδειξε καλό πρόσωπο και μας πίεσε μέχρι το τέλος, όμως είμαστε ευτυχισμένοι γιατί πήραμε το τρίποντο».

Για την αλλαγή της εικόνας της ομάδας του στο δεύτερο μέρος:

«Παίξαμε πιο γρήγορα τη μπάλα, δημιουργήσαμε την ευκαιρία με τον Ελ Αραμπί και σκοράραμε, αλλά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Βέβαια ήταν πολλά τα νέα πρόσωπα που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι και υπάρχει μια μικρή δικαιολογία».

Για το αν ήταν δύσκολο να αγωνιστούν τόσα νέα πρόσωπα στην ίδια ενδεκάδα:

«Η ομάδα έχει κάποιους παίκτες, οι οποίοι αποτελούν το βασικό κορμό, όμως υπάρχει ένα ρόστερ που μπορεί να βοηθήσει και όταν ζητηθεί από κάποιον να αγωνιστεί, τότε πρέπει να είναι παρών».

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε:

«Ευχαριστώ και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκε και τον προπονητή τερματοφυλάκων, θέλουμε να είμαστε υγιείς και ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για την αντίδραση του μετά το γκολ που δέχθηκε:

«Μόλις δεχθήκαμε το γκολ, έπρεπε να το ξεπεράσουμε γρήγορα. Είχε αλλάξει το σκορ και χρειαζόμασταν το γκολ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλω να δω το βίντεο, ίσως μπορούσα να επέμβω και να κρατήσω το μηδέν. Αλλά θέλω να δω το βίντεο. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και εστιάζουμε στον αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής μας θα μας παρατάξει για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου