Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Μπαρτζώκας: «Η front line μας είναι εξαιρετικά περιορισμένη»


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης την Μπασκόνια για την 11η αγωνιστική της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι την προηγούμενη εβδομάδα δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν καθότι οι αναμετρήσεις με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν αναβλήθηκαν λόγω του κορωνοϊού. 

Να θυμίσουμε ότι 5 μέλη της ομάδας είναι ακόμη σε καραντίνα λόγω του ιού και έτσι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Πέμπτης με αρκετές απώλειες, μην ξεχνάμε ότι και ο Χάρισον είναι ακόμα εκτός αγωνιστικής δράσης. Σε αυτό το θέμα αναφέρθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας στην καθιερωμένη media day της ομάδας.

Δείτε αναλυτικά:

Για τον κορωνοϊό:

Προφανώς βλέπετε ότι μαθηματικά συμβαίνει σε όλους. Δεν μπορούμε να το επικαλούμαστε σαν δικαιολογία. Είναι ένας παράγοντας που θα παίξει ρόλο στο παιχνίδι, καθώς θα παίξουμε χωρίς πέντε παίκτες, μαζί με τον Χάρισον. Προφανώς κάποια άλλα πράγματα θα χρειαστεί να κάνουμε, για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε το ματς.

Για την Μπασκόνια:

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις όσον αφορά το πώς παίζει η Μπασκόνια. Όποιος καταλαβαίνει μπάσκετ, θα δει πως είναι μια ομάδα που είναι πρώτη στις κατοχές, παίζει πάντα σε υψηλό ρυθμό και αυτό είναι και λόγω ισπανικού μπάσκετ και λόγω Ιβάνοβιτς. Είδατε και τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι που χάσανε, που ο προπονητής  παραπονέθηκε πως τους πήγανε στον δικό τους ρυθμό. Αν αλόγιστα επιτίθεσαι χωρίς υπομονή και κυκλοφορία της μπάλας, με αυτούς θα έχεις πρόβλημα.

Για ποια θέση έχει πληγεί μετά τις απουσίες:

Η front line μας είναι εξαιρετικά περιορισμένη τώρα. Κάποιοι παίκτες μας θα πρέπει να ανέβουν μία θέση για να βγουν τα αγωνιστικά λεπτά.

Για τους παίκτες της δεύτερης ομάδας:

Έχουν μπει στην προπόνηση και μας έχουν βοηθήσει πολλοί. Το πρόβλημα μας είναι ότι έχουμε να παίξουμε καιρό παιχνίδι, εκτός από του ότι εδώ και μία εβδομάδα δεν κάναμε προπόνηση λόγω της καραντίνας.. Είχαμε ένα φιλικό που μας βοήθησε, αλλά παραμένει ένα πρόβλημα πως έχουμε καιρό να παίξουμε παιχνίδι με ένταση Euroleague και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου