Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Γκολ ο Λάζαρος και τέζα τα βαζέλια! Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 0-1 (πρωτάθλημα)

Γκολ ο Λάζαρος και ο πράσινος θίασος γνώρισε μία ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα της Super League. Οι πράσινοι ηττήθηκαν με 0-1 από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ με γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και έπεσαν στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μάλιστα και περισσότερα παιχνίδια από ότι οι ανταγωνιστές του για την ...παραμονή.

Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 59', με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ενσικουλού στο 88'. Πλέον οι πράσινοι έχουν σε 8 παιχνίδια δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, δίχως μάλιστα να έχουν παίξει κάποιο ντέρμπι. Γίνεται να πάνε ακόμα πιο χαμηλά; προφανώς και γίνεται. 

Διότι μην ξεχνάμε ότι ο θίασος του Αλαφούζου παίζει την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό στο ''Γ. Καραϊσκάκης''.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (74' Βιγιαφάνιες), Σαβιέρ (61' Αϊτόρ), Καρλίτος, Μακέντα (61' Καμπετσής)

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Μανούσος, Ούμπιδες (81' Χαρίσης), Σάλομον (82' Μπουσούλατζιτς), Αγκάγιεφ (59' Χριστοδουλόπουλος), Κωτσόπουλος (83' Μουνίθ), Μάτιτς (67' Ενσικουλού)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου