Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Εύκολα η Πόρτο! Πόρτο-Μαρσέιγ 3-0 (Champions League)

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Πόρτο επικράτησε 3-0 της Μαρσέιγ και είναι πλέον στην 2η θεσή του ομίλου της στο Champions League με 6 βαθμούς, στην τελευταία θέση του ομίλου παραμένει η Μαρσέιγ με μηδέν βαθμούς.

Oι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, πίεσαν και μόλις στο 4ο λεπτό βρήκαν δίχτυα. Ο Κορόνα έκλεψε τη μπάλα, έκανε υπέροχη ασίστ στον Μαρεγκά, ο οποίος με άψογο πλασέ πέτυχε το 1-0. Ηταν το πρώτο του φέτος στη διοργάνωση, με το τελευταίο να χάνεται τον Μάρτιο του 2019. Η Μαρσέιγ αντέδρασε και στο 9' πλησίασε το γκολ. Ο Σαρ ανέτρεψε τον Τοβέν κι έστειλε τον Παγιέ στην άσπρη βούλα. Ωστόσο, η εκτέλεση του Γάλλου ήταν κάκιστη με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Η Πόρτο ήταν καλύτερη, ήλεγχε το ρυθμό και στο 26' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κορόνα από τον Αμαβί. Ο Ολιβέιρα δεν αστόχησε και πέτυχε το 2-0. Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη, με την Πόρτο να σφραγίζει το τρίποντο στο 69'. Ο Κορόνα έκανε υπέροχο τακούνι και ο Λουίς Ντίας με άψογο τελείωμα διαμόρφωσε το 3-0. 

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Μαρκεζίν, Μαναφα, Σαρ, Μπεμπά, Ζαϊντού, Ολιβέιρα (88' Γκρούιτς), Ουρίμπε, Οτάβιο (88' Ταρέμι), Μαρεγκά (89' Μπάρο), Κορόνα (85' Βιέιρα), Ντίας (75' Νακαζίμα)

Μαρσέιγ (Αντρέ Βίλας Μπόας): Μανταντά, Σακάι, Γκονζάλες, Αμαβί, Τσαλέτα - Καρ, Καμαρά (82' Στρούτμαν), Παγιέ (65΄Ενρίκε), Σανσόν (65΄Κουζάν), Ρονγκιέ, Μπενεντέτο (77' Ζερμέν), Τοβέν (82' Ακέ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου