Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

ΣΟΚ! Με κορωνοϊό ο Χασάν και ο Ελ Αραμπί!

Διπλό σοκ για τον Ολυμπιακό! Καθώς βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό οι δύο επιθετικοί του, ο Αχμέντ Χασάν και Γιουσέφ Ελ Αραμπί με αποτέλεσμα να χάσουν τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού, με Παναθηναϊκό και Μάντσεστερ Σίτι τουλάχιστον.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί δίχως τους δύο βασικούς του επιθετικούς, σε κρίσιμες αναμετρήσεις και ένα από τα φαβορί που θα τους αντικαταστήσει είναι ο Χιλάλ Σουντανί που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, μετά τον τραυματισμό του. 

Στα θετικά της υπόθεσης είναι ότι Λάζαρ Ραντζέλοβιτς βρέθηκε αρνητικός στον κορωνοϊό, παρά το γεγονός ότι 4 μέλη της εθνικής Σερβίας βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Αχμέντ Χασάν.



Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου ανακοίνωσε το όνομα του επιθετικού του Θρύλου, μεταξύ των τριών κρουσμάτων που ανιχνεύθηκαν… Ο Χασάν έπαιξε κόντρα στο Τόγκο, χθες, ενώ σήμερα, ανακοινώθηκε… θετικός στον κορωνοϊό!


Οι δηλώσεις του Αχμέντ Χασάν:

«Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, βρέθηκαν θετικός σε τεστ για κορονοϊό. Είμαι καλά, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματά σας. Θα επιστρέψω σύντομα πιο δυνατός».

Δείτε το ποστάρισμα του Χασάν:


Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού «Radio Mars», ο Ελ Αραμπί έχει προσβληθεί από τον Covid-19 και μάλιστα παραμένει, όχι στην Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία, αλλά στο Καμερούν.

Ο Ελ Αραμπί θα παραμείνει κλινήρης στο Καμερούν μετά από εντολή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Μαρόκο και θα υποβληθεί σε νέο τεστ για τον κορωνοϊό τις επόμενες ημέρες. Για το θέμα υπήρξε και επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου επιβεβαίωσε την ύπαρξη κρούσματος.


 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου