Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Νίκη για την εθνική, που δυσκολεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο! Ελλάδα-Κύπρος 2-1 (φιλικό)

Νίκη για την εθνική Ελλάδος κόντρα στην Κύπρο σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Ριζούπολη. Η εθνική Ελλάδος επικράτησε της αντίστοιχης της Κύπρου με 2-1 με σκόρερ τους Τζόλη και Γιακουμάκη.

Η γαλανόλευκη ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος έπεσε αισθητά η απόδοση των παιχτών του Φαν Σιπ, ίσως και των πολλών αλλαγών που έγιναν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, από τον Ολλανδό τεχνικό.

Στην αρχική ενδεκάδα της εθνικής ξεκίνησε ο Κώστας Φορτούνης που είχε μια πολύ καλήπαρουσία, ενώ επέστρεψε στην ενδεκάδα και ο Κώστας Τσιμίκας, παράλληλα οι Χατζηγιοβάνης και Γιακουμάκης πήραν το βάπτισμα του πυρός. Στο δεύτερο ημίχρονο χρόνο συμμετοχής πήρε και ο έτερος παίχτης του Ολυμπιακού στην εθνική ο Αντρέας Μπουχαλάκης.

Η εθνική Ελλάδος προηγήθηκε στο 8' με τον Τζόλη. Ο Φορτούνης βρήκε τον Γιακουμάκη, ο Δημητρίου απέκρουσε το σουτ του επιθετικού της Φένλο, με τον Τζόλη από κοντά να παίρνει το "ριμπάουντ" και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 17' η εθνική πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Γιακουμάκη. Ο φορ της Φένλο κατέβασε υπέροχα τη μπάλα μετά το γέμισμα του Κουρμπέλη και από κοντά με το δεξί έγραψε το 2-0.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Κύπρος ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 58' με τον Ηλία. Ενώ η εθνική Ελλάδος είχε και δοκάρι με τον Κουρμπέλη στο 67'.

Τελικό σκορ 2-1 και επόμενη αναμέτρηση για την εθνική Ελλάδος, κόντρα στην Μολδαβία εκτός έδρας την ερχόμενη Κυριακή.

Γήπεδο: Ριζούπολη (Αθήνα)

Ελλάδα: Μπάρκας, Μαυρίας (68' Ρότα), Κουρμπέλης, Μιχαηλίδης, Τσιμίκας (46' Λυκογιάννης), Ζέκα (46' Λαμπρόπουλος), Μπακασέτας (46' Πέλκας), Φορτούνης (46' Μπουχαλάκης), Χατζηγιοβάνης, Τζόλης (46' Λημνιός), Γιακουμάκης.

Κύπρος: Δημητρίου, Χ.Κυριάκου, Χ.Σιέλης, Ν. Ιωάννου, Κατελάρης, Χάμπος, Αντωνίου, Γκόγκιτς, Αρτυματάς, Πίττας, Ηλία.

ΓΚΟΛ: 8' Τζόλης, 17' Γιακουμάκης - 58' Ηλία

Κίτρινες: 24' Ιωάννου, 72' Μπουχαλάκης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου