Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Βασικός με ασίστ ο Σεμέδο! Βασικός και ο Χασάν!

Την τιμητική τους είχαν για άλλη μία φορά οι παίχτες του Ολυμπιακού. Ο Ρουμπέν Σεμέδο έκανε ένα εξαιρετικό ντεμπούτο σε επίσημο παιχνίδι με την εθνική Πορτογαλίας αφού το συνδύασε με νίκη για την ομάδα του, αλλά και με ασίστ. Βασικός ήταν και ο Αχμέντ Χασάν στην νίκη της Αιγύπτου επί του Τόγκο. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Ντρέγκερ επί της Τανζανίας.

Ρουμπέν Σεμέδο.

Ντεμπούτο με τα χρώματα της εθνικής Πορτογαλίας σε επίσημο παιχνίδι έκανε ο στόπερ του Ολυμπιακού Ρουμπέν Σεμέδο. Ο στόπερ του Ολυμπιακού συνδύασε το ντεμπούτο του με ασίστ στην νίκη της ομάδας του με 2-3 επί της Κροατίας. Πιο συγκεκριμένα στο γκολ της ισοφάρισης των Πορτογάλων και μετά από διώξιμο του Λιβάκοβιτς, ο αμυντικός του Ολυμπιακού γέμισε στην καρδιά της περιοχής και ο Ρουμπέν Ντίαζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Σεμέδο αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο. Αυτή η 3η συμμετοχή του Σεμέδο με τα χρώματα της εθνικής Πορτογαλίας.

Αχμέντ Χασάν.

Ο Αχμέντ Χασάν ξεκίνησε βασικός στην επικράτηση της Αιγύπτου στο Τόγκο με 3-1 και αντικαταστάθηκε στο 55ο λεπτό. Αυτή ήταν η 26η συμμετοχή του Χασάν με την εθνική Αιγύπτου.

Μοχάμεντ Ντρέγκερ.

Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε βασικός την περασμένη Παρασκευή (13/11) στη νίκη με 1-0 κόντρα στην Τανζανία, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων το βράδυ της Τρίτης (17/11) έπαιξε 12 λεπτά. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 με τον Μόντχερ Κεμπαΐερ να προχωρά σε αλλαγές και να ξεκινά τον Ουαζντί Κεσριντά στα δεξιά και να τον αντικαθιστά με τον Ντρέγκερ στο 78′. Αυτή ήταν η 16η συμμετοχή του Ντρέγκερ με την εθνική Τυνησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου