Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Βασικοί με τις εθνικές τους ο Ντρέγκερ και Ελ Αραμπί! Κέρδισε πέναλτι ο Ελ Αραμπί!

Βασικοί με τις εθνικές τους ομάδες ήταν ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ αγωνιζόμενος με τα χρώματα της εθνικής Τυνησίας και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τα χρώματα της εθνικής ομάδας του Μαρόκου. Με την εθνική ελπίδων έπαιξε ο Μάριος Βρουσάι.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί.


Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ξεκίνησε βασικός στο 4-1 της εθνικής ομάδας του Μαρόκου κόντρα στην Κεντρική Αφρική. Ο Μαροκινός στράικερ μπορεί να μη σκόραρε στα 73' που έπαιξε (τον αντικατέστησε στη συνέχεια ο Μπενσαρκί), αλλά κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Ζιγές πέτυχε το 2-0 στο 31'. Αυτή ήταν η 42 συμμετοχή του Ελ Αραμπί με την εθνική ομάδα του Μαρόκου στην οποία έχει σημειώσει και 15 γκολ.

Μοχάμεντ Ντρέγκερ. 

Η Τυνησία νίκησε 1-0 την Τανζανίας χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Εμσακνί. Βασικός σε όλο το ματς ήταν ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ που είχε εξαιρετική παρουσία στο δεξί άκρο της άμυνας. Να θυμίσουμε ότι στην εθνική Τυνησίας αγωνίζεται και ο Γιασίν Μεριά που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ρίζεσπορ. Ο Ντρέγκερ έφτασε τις 15 συμμετοχές με το εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Μάριος Βρουσάι.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Μάριος Βρουσάι ξεκίνησε ως βασικός και αγωνίστηκε για 80', όπου τον αντικατέστησε στην συνέχεια ο Μαχαίρας, στην ήττα της εθνικής ελπίδων με 0-2 από την Τσεχία. Μια ήττα που στερεί και μαθηματικά την πρόκριση της Ελλάδος από τα τελικά του Euro u21. Ο Βρουσάι ήταν από τους καλύτερους της εθνικής. Αυτή ήταν η 10η συμμετοχή του Βρουσάι με την εθνική ελπίδων με την οποία έχει σημειώσει και 2 γκολ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου