Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Γκολ με την εθνική Γουινέας ο Καμαρά! Βασικός με την εθνική Πορτογαλίας ο Σεμέδο!


Εκτός από τους Φορτούνη και Μπουχαλάκη πιυ έπαιξαν σήμερα με την εθνική Ελλάδος κόντρα στην Κύπρο σε φιλική αναμέτρηση. Δύο ακόμη παίχτες του Θρύλου είχαν την τιμητική τους απόψε ο λόγος για τους Μαντί Καμαρά και Ρούμπεν Σεμέδο που αγωνίστηκαν με την εθνική Γουινέας και Πορτογαλίας αντίστοιχα. Αντἰθετα ο Παπἐ Σισέ δεν αγωνίστηκε με την εθνική Σενεγάλης κόντρα στην Γουινέα Μπισάου.

Γκολ ο Μαντί Καμαρά.



Ο χαφ του Ολυμπιακού βρήκε δίχτυα στο παιχνίδι της Γουινέας με το Τσαντ για τα προκριματικά στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. Ο Μαντί Καμαρά έκανε το 1-0 στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης της Γουινέας με το Τσαντ και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας σε 14 συμμετοχές.
Μάλιστα αυτό το γκολ κόντρα στο Τσαντ ήταν και πολύ σημαντικό, καθότι αυτό γκολ έκρινε και το τελικό σκορ. Με αυτήν την νίκη η Γουινέα ανέβηκε πρώτη στον όμιλο με 7 βαθμούς.



Βασικός ο Ρουμπέν Σεμέδο.

Βασικός για δεύτερη φορά αγωνίστηκε με τα χρώματα της εθνικής Πορτογαλίας ο Ρουμπέν Σεμέδο. Η ομάδα του στόπερ του Ολυμπιακού αγώνιστηκε κόντρα στην Ανδόρα σε φιλική αναμέτρηση στο Ντα Λουζ της Λισαβόνας και την διέλυσε με 7-0. Ο Σεμέδο ξεκίνησε όπως είπαμε βασικός από τον Φερνάντο Σάντος και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Μάλιστα, αρκετές φορές προωθήθηκε στην περιοχή της Ανδόρας και προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου