Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Μέχρι και ο Κλάτενμπεργκ παραδέχτηκε την κλοπή στην Τούμπα!

Ως και ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ παραδέχτηκε στην ανάλυση των φάσεων ότι το γκολ του ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να μετρήσει στην Τούμπα, καθώς ο Τσόλακ στην αρχή της φάσης έχει κάνει επιθετικό φάουλ σε παίχτη του ΠΑΣ Γιάννενα. Μία φάση όπου ουσιαστικά αλλοιώνει το αποτέλεσμα, καθότι έδωσε στον ΠΑΟΚ δύο κάλπικους βαθμούς, με ένα αντικανονικό γκολ.

Και πλέον είναι φανερό πόσο ξεφτιλίστηκε η ''εξυγίανση'' όταν μέχρι και ο αγαπημένος τους, τους έβγαλε στην σέντρα και κυρίως αποδεικνύει το πόσο λίγος είναι ο ''κορυφαίος'' Σιδηρόπουλος, αλλά και ο Σκουλάς που ήταν στο VAR στην εν λόγω αναμέτρηση.

Επιπλέον ο Κλάτενμπεργκ συμφώνησε με τον Πορτογάλο διαιτητή Ντίας για το γεγονός ότι έδειξε κίτρινη και όχι κόκκινη στον Αντρέα Μπουχαλάκη για ένα μαρκάρισμα του, στον Βιγιαφάνες.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η ΚΕΔ δεν δέχεται την απόφαση του VAR ότι δεν υπάρχει φάουλ, καθώς ξεκάθαρα βλέπει ότι η μπάλα ήταν εντός παιχνιδιού όταν ο επιτιθέμενος τράβηξε από το χέρι τον αμυνόμενο, για να κερδίσει έδαφος ώστε να μπορέσει να εκδηλώσει την επιθετική του κίνηση και η ομάδα του να σημειώσει γκολ. Η παράβαση θα έπρεπε να τιμωρηθεί με φάουλ υπέρ του αμυνόμενου».

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό το μαρκάρισμα δεν πληροί όλα τα κριτήρια για να δοθεί κόκκινη κάρτα. Ο παραβάτης παίκτης βρίσκει την μπάλα με το πόδι του, η οποία στη συνέχεια εκτρέπεται προς το πόδι του αντιπάλου του. Το πόδι του αμυνόμενου στη συνέχεια λυγίζει το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να μειωθεί η ταχύτητα τη στιγμή της σύγκρουσης και το μαρκάρισμα να μην έχει την βιαιότητα και συνεπώς να μην διακινδυνεύει την ασφάλεια του αντιπάλου του».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου