Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μπουχαλάκη και Φορτούνη, πήρε ένα μεγάλο διπλό μέσα στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες της ομάδας.

Πέδρο Μαρτίνς.


«Πραγματικά δείχνουμε πως είμαστε μια ομάδα που είναι έτοιμη να θυσιαστεί και να τα δώσει όλα για να πετύχει τους στόχους της. Αυτό κάναμε και σήμερα. Είμαστε μια ομάδα με πολλές απουσίες αλλά αυτό γίνεται σε όλες τις ομάδες. Εμείς πήραμε αυτό που θέλαμε και θα συνεχίσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν μπορούσε να καθαρίσει νωρίτερα το ματς: «Θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι νωρίτερα, στην τελευταία μπαλιά δεν τα καταφέρναμε, είχαμε ευκαιρίες. Ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που δεν είχε ήττα και ξέραμε πόσο καλά μπορεί να παίξει».

Για τον Μπουχαλάκη: «Ο Μπουχαλάκης είναι ένα παιδί που έχουμε πει τι αξία έχει για εμάς. Μετά τα δύο γκολ πιστεύω πως θα μπορέσει να ξαναγίνει αυτό που ήταν γιατί είναι πολύ σημαντικός για εμάς παρά το δύσκολο διάστημα που είχε».

Για τους Βρουσάι- Κάιπερς: «Δείχνουμε πως μπορούμε να βασιστούμε επάνω τους και μπορούν να μας βοηθήσουν αρκετά και θα συνεχίσουμε να τους δίνουμε ευκαιρίες».

Μάριο Βρουσάι.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από την έκβαση της προσπάθειάς μου. Έπρεπε είτε να σκοράρω είτε να δώσω πιο σωστά την μπάλα, προκειμένου να βάλουμε γκολ».

Για την εκτός συνόρων εμπειρία του σχολίασε πως «άμα παίζεις παίρνεις εμπειρίες, ειδικά στο εξωτερικό. Μου έκανε καλό ο δανεισμός μου στην Ολλανδία. Υπάρχουν διαφορές στην νοοτροπία με εδώ. Τους ενδιαφέρει περισσότερο να παίζουν οι νεαροί παίκτες, παρά να κερδίζουν». Μετά είπε πως «ο Ολυμπιακός έχει υψηλές απαιτήσεις. Σε ομάδες που βρίσκονται χαμηλά, θα πρέπει να παίζουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, εφόσον το αξίζουν βέβαια».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στον αγώνα της Μασσαλίας που ακολουθεί.  «Να τα δώσουμε όλα προκειμένου να κερδίσουμε τη Μαρσέιγ και να παίξουμε τον τελικό με την Πόρτο στο Γ. Καραϊσκάκης».

Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Για το αν η νίκη ήρθε δύσκολα στο τέλος: «Το δείχνει και το σκορ. Στο τέλος ίσως πιεστήκαμε, αλλά μέχρι το 1-2 ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες και να τελειώσουμε το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε και πιεστήκαμε, όμως καταφέραμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς».

Για τα δύο γκολ που σημείωσε: «Είναι δύσκολη χρονιά με ανταγωνιστικά παιχνίδια. Προσπαθώ να βρίσκω τον ρυθμό μου και είμαι πολύ χαρούμενος για τα δύο γκολ και για το γεγονός ότι βοήθησα την ομάδα μου».

Για κριτική που του έχει ασκηθεί: «Δεν ασχολούμαι και δεν διαβάζω τίποτα από τότε που γύρισα στην Ελλάδα. Προσπαθώ να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν με αγγίζει. Κάνω τη δουλειά μου και ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι σεβαστή».

Για τον Φορτούνη και τις ασίστ: «Όλοι οι παίκτες στην ομάδα είναι σημαντικοί. Όπως και ο Βρουσάι και ο Κάιπερς που μπήκαν. Όλοι δίνουν τα πάντα στις προπονήσεις, η χρονιά είναι ιδιαίτερη. Όλοι θα χρειαστούν και θα τους δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουν τη θέση τους στην ενδεκάδα. Είναι ένα ανταγωνιστικό ρόστερ και για τον καθένα είμαστε χαρούμενοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου