Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Νίκη για την Πόρτο στην Μασσαλία! Μαρσέιγ-Πόρτο 0-2 (Champions League)


Νίκη για την Πόρτο με 0-2 μέσα στην Μασσαλία επί της Μαρσέιγ και πλέον θέλει ένα μόλις βαθμό για να εξασφαλίσει την δεύτερη θέση που οδηγεί στους ''16'' του Champions League. Αντίθετα η Μαρσέιγ γνώρισε την τέταρτη της ήττα στην διοργάνωση σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός πλέον θέλει έστω Χ την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Μαρσέιγ για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την τρίτη θέση και έχει ελπίδες για την δεύτερη θέση, αν ο ίδιος κάνει δύο νίκες και ταυτόχρονα η Πόρτο χάσει από την Σίτι, εκεί βέβαια θα κριθούν πολλά στην διαφορά των γκολ, διότι το ένα γκολ δεν θα του αρκεί, διότι θα πρέπει να νικήσει την Πόρτο με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά. Αλλά ως τότε βλέπουμε.

Οι Πορτογάλοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, πίεσαν ψηλά, έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχούς και πήραν αυτό που ήθελαν. Ο Ζαϊντού στο 39' άνοιξε το σκορ κι έβαλε τις βάσεις για ένα μεγάλο διπλό. Η Μαρσέιγ προσπάθησε να απειλήσει στην επανάληψη, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στο 67΄η Πόρτο έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκρούιτς, όμως δεν το εκμεταλλεύθηκε. Αντίθετα, στο 70' ο Μπαλέρντι, ανέτρεψε τον Μαρεγκά, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα κι έστειλε την Πόρτο στην άσπρη βούλα. Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα δεν αστόχησε και διαμόρφωσε το 2-0 για τους «Δράκους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου