Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός παρά τις πολλές απουσίες νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς και οι παίχτες της ομάδας.

Πέδρο Μαρτίνς.

Τις δυσκολίες της εβδομάδας: «Ειλικρινά πιστεύω πως η ομάδα μας θα είναι πολύ πιο καλά στο επόμενο παιχνίδι με τη Σίτι. Ο Ντρέγκερ για παράδειγμα ήταν σε αεροπλάνο για πάνω από 20 ώρες. Είχαμε κούραση. Οι απουσίες των Ελ Αραμπί και Χασάν θα τελειώσουνε. Όλα αυτά θα αντιμετωπιστούν σιγά σιγά. Το α' μέρος ήταν πολύ καλό και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα γκολ ακόμα. Στο β' χάσαμε τον έλεγχο και κινδυνεύσαμε. Σήμερα μας απείλησε ο αντίπαλος».

Τους Ραφίνια και Φορτούνη και την απόδοσή τους σε άλλες θέσεις από αυτές που παίζουν: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ο Κώστας ήταν πολύ σταθερός και βοήθησε πολύ την ομάδα σε θέση που δεν είναι η φυσική του. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε πολύ καλή και στο β' έπεσε η απόδοσή μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή τους».

Την κούραση των διεθνών και τον Χολέμπας: «Θα εκτιμηθεί η κατάστασή του και θα δούμε. «Από εδώ και πέρα θα είναι πιο καλή η κατάσταση για όλους. Όπως ο Σεμέδο που είχε δύσκολα παιχνίδια, ο Κώστας που έπαιξε τρία σερί παιχνίδια και ο Ντρέγκερ από μεγάλο ταξίδι. Το κυριότερο είναι να είναι όλη η ομάδα μαζί για να δουλέψουμε τη στρατηγική. Αυτήν την εβδομάδα δεν είχαμε τη δυνατότητα να προετοιμάσουμε καλά την ομάδα».

Την πίεση του β' μέρους και εάν τον προβληματίζει: «Όπως εξήγησα και πριν δεν πρέπει να ανησυχούμε. Παίξαμε με μία καλή ομάδα που μας πίεσε αρκετά στο β' μέρος. Φάνηκε η κούραση και η καταπόνησή μας. Όλα αυτά θα ξεπεραστούν από τον επόμενο κιόλας αγώνα».

Γιαν Εμβιλά.

Την εικόνα του: «Αυτό προσπαθώ να κάνω πάντα. Έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και του κόσμου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ο στόχος μου είναι να τιμάω τη φανέλα του Ολυμπιακού. Θέλω να επιστρέψω την αγάπη που μου δίνουν».

Τις πάσες και την προσφορά του: «Δεν το περίμενα τόσο. Κάναμε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα. Δεν περίμενα τόση δουλειά. Μετά το γκολ ήταν σαν να σταματήσουμε να παίζουμε. Μας βοήθησε και ο Θεός αλλά και ο Σα με τις επεμβάσεις του».

Τον Φορτούνη: «Φυσικά και μας βοήθησε. Είναι αυτός που έβαλε το γκολ. Όλοι θέλουμε να τον βλέπουμε να παίζει έτσι. Ξέρουμε πόσο σημαντικός και δημοφιλής στον κόσμο είναι. Θέλουμε να τον βλέπουμε έτσι και στο τέλος της χρονιάς να γιορτάσουμε τον τίτλο».

Τις δυσκολίες: «Είμαστε σε μία ομάδα που έχει πολλούς και ποιοτικούς παίκτες. Η εμπειρία του Ραφίνια φάνηκε παίζοντας αριστερά. Ο Φορτούνης που δεν έπαιζε στη συνηθισμένη θέση του. Και πολλούς από τον πάγκο που βοήθησαν. Σημασία έχει όσοι παίζουμε να τα δίνουμε όλα».

Κώστα Φορτούνη.

Τη νίκη και το δικό του γκολ: «Ξέρουμε πάντα πως όταν παίζουμε ένα ντέρμπι είναι πάντα δύσκολο. Στο α' ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Στο β' μέρος μας βγήκε η κούραση, είχαμε και απουσίες και ο Παναθηναϊκός ανέβηκε. Πήρε μία πολύ σημαντική νίκη η ομάδα και αυτό μετράει. Συνεχίζουμε».

Την ετοιμότητά του και την Εθνική: «Ήθελα να πάρω ματς. Πήρα στην Εθνική. Τώρα έπαιξα και εδώ. Βρίσκω τον ρυθμό μου και πάμε για το επόμενο ματς».

Τον Παναθηναϊκό: «Ξέραμε πως θα πίεζε ψηλά ο Παναθηναϊκός. Πως θα αντιδρούσαμε. Βρήκαμε κενούς χώρους και δεν το εκμεταλλευτήκαμε».

Το γκολ του: «Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα. Να κερδίζουμε. Μέσα από την ομάδα όταν κερδίζει όλοι είναι καλοί. Έτυχε σήμερα να βάλω το γκολ. Ελπίζω να βάλω και άλλα».

Το εάν θα θυμάται αυτό το γκολ: «Ναι θα το θυμάμαι αυτό το γκολ. Ήταν ένα ντέρμπι. Ήταν ένα γκολ όμορφο. Προχωράω για τα επόμενα».

Τη φάση του 1-0: «Προσπαθώ να σουτάρω με τα δύο πόδια. Βρήκα πολύ καλά τη μπάλα και ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ».

Τον Φαν'τ Σχιπ: «Ο προπονητής είπε αυτά τα λόγια. Εγώ αυτό που έκανα πάντα αυτό κάνω και τώρα. Προσπαθώ να βοηθάω. Μιλήσαμε. Τα βάλαμε κάτω. Μου ζήτησε κάποια πράγματα. Τα έκανα στο γήπεδο και για αυτό χρησιμοποιήθηκα».

Το εάν τον επηρεάζει όταν δεν ξεκινάει: «Όχι δεν με επηρεάζει. Όπως είπα και άλλες φορές θέλω να παίζω. Στεναχωριέμαι όταν δεν ξεκινάω. Από την άλλη πεισμώνω για να κάνω τη διαφορά και να δείξω ποιος είμαι. Με επηρεάζει από την πλευρά ότι πεισμώνω για να δείχνω ότι αξίζω να παίζω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου