Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Η συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι την Τρίτη στην Αγγλία για την 3η αγωνιστική του Champions League. Το παιχνίδι είναι σίγουρα δύσκολα, αλλά από την άλλη οι ερυθρόλευκοι έχουν δείξει ότι δεν φοβούνται τα εκτός έδρας παιχνίδια και ξέρουν να κοιτάζουν τους αντιπάλους στα μάτια. Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, λέγοντας ότι η Σίτι είναι η πιο δύσκολη ομάδα του ομίλου και ότι θα πρέπει να δείξουν αρκετή υπομονή αν θέλουν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα αναφέρθηκε στον Κώστα Φορτούνη τονίζοντας ότι είχε ενοχλήσεις και για αυτό το λόγο δεν είναι στην αποστολή της ομάδας. Του παίχτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Μαντί Καμαρα.

Πέδρο Μαρτίνς.


Τέταρτη φορά στην Αγγλία, αρχικά η Τότεναμ, μετά η Άρσεναλ, η Γουλβς και τώρα η Σίτι.

Πραγματικά έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε. Απέναντι στη Γουλβς είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία για να πάρουμε την πρόκριση. Δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλό μέσα στην Αγγλία. Ελπίζουμε αύριο να συνεχίσουμε αυτό το οποίο είχαμε ξεκινήσει τότε.

Τι διαφορετικό περιμένετε να δείτε από την ομάδα σας, μία εβδομάδα μετά το ματς με την Πόρτο;

Τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε. Η Σίτι είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Με την Πόρτο είχαμε ευκαιρίες και κόρνερ και κατοχή της μπάλας. Αύριο θα είναι διαφορετικά. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Επίσης στην Πόρτο κάναμε κάποια λάθη, δεν μπορέσαμε να τα αποφύγουμε. Με τη Σίτι όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και πνευματικά δυνατοί και με αρκετή υπομονή, για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του αγώνα.

Είναι σε θέση ο Αντρέας Μπουχαλάκης να βοηθήσει; Για ποιο λόγο έμεινε εκτός αποστολής ο Φορτούνης, γιατί είχατε δηλώσει ότι έγινε αλλαγή με τον Απόλλωνα ότι δεν είχε θέμα τραυματισμού.

Για τον Μπουχαλάκη θα το δούμε, δεν έχουμε μάθει και αποφασίσει ακόμη τι θα γίνει. Έχουμε ακόμη μία προπόνηση για να εκτιμηθούν διάφοροι παράγοντες. Μετά το τέλος της προπόνησης θα πάρουμε την απόφασή μας. Χθες πριν την προπόνηση ο Κώστας μας ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να προπονηθεί. Επομένως μετά πήραμε την απόφαση να τον αφήσουμε εκτός αποστολής, αφού δεν μπορούσε να προπονηθεί.

Θεωρείτε έτοιμο τον Καμαρά; Επίσης θα δούμε τον Ολυμπιακό με την ίδια νοοτροπία και τακτική όπως στα προηγούμενα ματς;

Η ταυτότητά μας δεν θα αλλάξει. Το παιχνίδι είναι δύσκολο και ο αντίπαλος είναι καλός. Εμείς όμως θα παίξουμε με αποφασιστικότητα και κουράγιο. Η ομάδα μας δεν θα αλλάξει τη φιλοσοφία μας και θα είναι ίδια. Ο Καμαρά για αυτό είναι εδώ, γιατί μας έχει δείξει πως είναι έτοιμος να μας βοηθήσει.

Μαντί Καμαρά.

Πως έζησες την περιπέτεια με τον κορονοϊό. Αισθάνεσαι απόλυτα έτοιμος για το ματς;

Με τον κορονοϊό τις πρώτες δύο ημέρες είχα μία κούραση και ήταν λίγο δύσκολα για εμένα. Αλλά στη συνέχεια ένιωσα καλά και προπονήθηκα σπίτι μου περιμένοντας να γυρίσω στις προπονήσεις της ομάδας. Τώρα το πιο σημαντικό είναι ότι γύρισα και νιώθω έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα.

Πέρσι είχες τις πρώτες σου συμμετοχές στη διοργάνωση, πόσο διαφορετικό να σε περιμένουμε εσένα, αλλά και τον Ολυμπιακό...

Για εμένα το πιο σημαντικό και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να φτάσει ο Ολυμπιακός όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση. Αυτό είναι το σημαντικό για εμένα, η ομάδα.

Πέρσι ο Ολυμπιακός έκανε ένα μεγάλο «διπλό» στην Άρσεναλ, έφτασε κοντά σε μία νίκη με την Τότεναμ, θεωρείς ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει το θαύμα του και απέναντι στη Σίτι του Πεπ Γουαρδιόλα;

Εμείς έχουμε έρθει εδώ να σκεφτούμε το αυριανό παιχνίδι. Να σκεφτούμε μόνο το αύριο, όχι τι έγινε πέρσι και τι καταφέραμε. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς εδώ μέσα. Φυσικά αν πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, θα είναι το τέλειο για εμάς.

Στα πρώτα δύο παιχνίδια ο Ολυμπιακός έδειξε αν όχι ανώτερος σίγουρα ισάξιος απέναντι σε Μαρσέιγ και Πόρτο. Είναι ένα μεγάλο τεστ και ευκαιρία για τον Ολυμπιακό απέναντι στη Σίτι να δείξει ότι μπορεί να κοντράρει έναν τέτοιον αντίπαλο;

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι εδώ έχουμε έρθει να πάρουμε βαθμούς. Όχι ότι ήρθαμε να δείξουμε ποιοι είμαστε, μόνο για να πάρουμε βαθμούς, αυτό θέλουμε εμείς, δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου