Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Μπαρτζώκας: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Άλμπα Βερολίνου την Πέμπτη στις 21.00 στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική της Euroleague. Μέχρι στιγμής οι ερυθρόλευκοι έχουν ρεκόρ 4-3 και σίγουρα μία νίκη κόντρα στην γερμανική ομάδα θα ήταν πολύ σημαντική για την συνέχεια.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του για τον αγώνα με την Άλμπα τόνισε ότι δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε κανένα αντίπαλο και ότι θα πρέπει η ομάδα του να επιβάλλει τον ρυθμό της. Παράλληλα τόνισε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στην συνέχεια.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι της Άλμπα Βερολίνου:

«Ή Άλμπα έπαιξε 2-3 παιχνίδια, ταυτόχρονα εμείς παίξαμε και δύο φιλικά μαζί του στο Βερολίνο. Έχουμε μία γνώση του τι μας περιμένει. Παίζει uptempo για 40’, ανεξάρτητα την μορφή του παιχνιδιού. προσπαθεί να επιβάλλει ένα παιχνίδι με γρήγορες επιθέσεις. Αν πέσεις στην παγίδα, μπορεί να το χάσεις όπως έγινε με την ΤΣΣΚΑ. Πρέπει εσύ να επιβάλλεις το παιχνίδι σου, αλλιώς θα έχεις προβλήματα».

Για την ομάδα του:

«Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης γιατί έχουμε παίκτες που μέσα στην χρονιά θα βελτιωθούν και αυτό θα συμπαρασύρει την ομαδική μας λειτουργία. Δουλεύουμε σε καλό επίπεδο. Ο τραυματισμός του Χάρισον είναι ένα πισωγύρισμα, όμως ευτυχώς έχουμε 16-17 παίκτες, μαζί με τους μικρούς από την ομάδα της Α2. Όχι μόνο δεν καθυστερούν την προπόνηση, αλλά την βελτιώνουν γιατί παίζουν με μεγάλη ένταση. Είναι σπάνιο οι μικροί της ομάδας να βοηθούν τόσο πολύ στις προπονήσεις. Είμαι αισιόδοξος πως θα παίξουμε καλά. Νιώθω πως βρισκόμαστε σε μια διαδικασία πως κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι».

Για την φετινή πορεία της Άλμπα:

«Δεν πιστεύω πως στην Euroleague υπάρχει καμία ομάδα που στο τέλος της βαθμολογίας δεν μπορεί να κερδίσει παντού. Ιδίως στην φετινή Euroleague.  Επειδή είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε μαζί τους και ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι. Πέρσι ήρθαν και μας κέρδισαν εδώ και ήμουν εγώ προπονητής, σκοράροντας πολύ δύσκολα σουτ. Κέρδισαν την ΤΣΣΚΑ έξω. Αν δεν ελέγξεις τον ρυθμό και δεν πας ε συγκεκριμένες κατοχές, θα τους δώσεις την δυνατότητα να σουτάρουν καλά. Έχουν 2 πλει μέικερς καλούς, τον Γκρέιντζερ και τον Λο, και ακόμα ένα πλέι μέικερ, τον Σίκμα, ακόμα και αν παίζει στο «4», καθώς δημιουργεί πολύ,  είναι μια διαφορετική ομάδα από τις άλλες, δύσκολη για να παίξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου