Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΟΦΗ!

Ο Ολυμπιακός αναμετράται την Κυριακή το μεσημέρι με τον ΟΦΗ στο ''Γεντί Κουλέ''. Είναι μία αναμέτρηση με αρκετό βαθμό δυσκολίας και θα πρέπει οι ερυθρόλευκοι να είναι συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αν θέλουν να φύγουν με το διπλό από την Κρήτη.

Στην αποστολή της ομάδας επιστρέφει ο Κώστας Φορτούνης, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Μπα και ο Βινάγκρε που ένιωσε ενοχλήσεις κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Δείτε το δελτίο της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten (Κυριακή 15:00, novasports1HD).

Αναλυτικά η αποστολή

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Λοβέρα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Σουντανί, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου