Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Ρε παπαγαλάκια η ευαισθησία σας μόνο με τον πανηγυρισμό του Φορτούνη είναι;

Μα, καλά, βρίζουν τα... παιδάκια;
Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος κόντρα στην ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με εκπληκτική γκολάρα του Φορτούνη και επειδή στον πανηγυρισμό του επάνω είπε δύο γαλλικά στους οπαδούς της ΑΕΚ,βγήκαν όλα τα παπαγαλάκια του εικοσάρικου και τον κράζουν.
Πάντως έχουμε μια μεγάλη απορία για αυτούς τους δημοσιοκάφρους και κυρίως για το σάιτ της ''αλήθειας''. Που ήταν χαμένοι όταν ο Πασχαλάκης έκανε χειρονομίες στους οπαδούς του ΟΦΗ,μάλιστα είχαν βγει ορισμένοι και δικαιολογούσαν τις εν λόγω χειρονομίες επειδή τάχα προκλήθηκε από τους οπαδούς της κρητικής ομάδας.
Αλήθεια γιατί δεν έγινε η παραμικρή αναφορά για τις χειρονομίες του Μίχελ προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο τέλος του αγώνα στο Καραϊσκάκη;για τον Πέλκα που έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε περσινό αγώνα της ομάδας του,ούτε και αυτό δεν αποτελεί ντροπή παπαγαλάκια;

ΥΓ. Πάντως εσύ δημοσιογράφε που λες για τον Φορτούνη να κατουρήσει λίγο,να είσαι σίγουρος ότι θα σας κατουρήσει για τα καλά.
ΥΓ2. Να τιμωρηθεί και ο Φορτούνης,όσο και ο Πασχαλάκης. Δηλαδή με μια αγωνιστική σε ένα αδιάφορο παιχνίδι κυπέλλου και με το υπέρογκο ποσό των 80 ευρώ.
ΥΓ3. Δείτε ορισμένους πανηγυρισμούς από τους πολιτισμένους ''εξυγιαντές''.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου