Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Ο Ολυμπιακός νίκησε 7-1 τον Αήττητο Σπάτων σε φιλική αναμέτρηση!

«Ξεμούδιασε» με επτάρα ο Ολυμπιακός (pics)
Ο Ολυμπιακός σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στου Ρέντη επικράτησε του Αήττητου Σπάτων με 7-1. Το πρωτάθλημα έχει διακοπή,λόγω των εθνικών ομάδων και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε μέσα από το φιλικό να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίχτες οι οποίοι δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε επίσημα παιχνίδια.
Οι παίχτες έδειξαν αρκετά θετικά στοιχεία,καθώς οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 7-1 του Αήττητου Σπάτων ο οποίος συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League.
Ντεμπούτο στα γκολ -έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι για τον Γιάγια Τουρέ- που σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν ο Μάνος που άνοιξε το σκορ,ο Γκερέρο που πέτυχε δύο τέρματα,ενώ στην επανάληψη από δύο γκολ είχαν ο Βρουσάι και ο Ποντένσε. Από πλευράς Αήττητου το γκολ της τιμής πέτυχε ο Ματσούκας.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη κάτω από τα δοκάρια, τον Πάρντο σε θέση δεξί μπακ, τον Τουρέ ως κόφτης, ενώ από τους παίκτες της πρώτης ομάδας έπαιξαν επίσης οι Μιράντα, Κούτρης, Ναούελ, Ποντένσε, Βρουσάι, Μάνος και Γκερέρο ενώ έπαιξαν επίσης και πολλοί παίκτες από την ομάδα Νέων του Θρύλου.


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου