Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Σκίμπε και ''εξυγιαντές'' διαλύσατε την εθνική! Φινλανδία-Ελλάδα 2-0


Μια ακόμη τραγική εμφάνιση για την εθνική Ελλάδος, η οποία αυτήν την φορά συνοδεύτηκε με ήττα και μάλιστα με 2-0. Η εθνική Ελλάδος της ''εξυγίανσης'' και του Σκίμπε γνώρισε την ήττα με 2-0 από τους Σκανδιναβούς και πλέον είναι απίθανο να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο της.
Τραγική εμφάνιση για την εθνική ομάδα που δεν είχε κλασική ευκαιρία στο παιχνίδι,παρά μόνο ένα καλό σουτ του Κουλούρη στο 87'. Οι Φινλανδοί σκόραραν με τους Σόιρι και Καμαρά στο 46' και στο 90',ενώ είχαν και δοκάρι στο 80' με τον Λουντ.
Η εθνική ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια,στο κέντρο της άμυνας τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά,ενώ στα πλάγια της άμυνας ήταν οι Μπακάκης με τον Τσιμίκα. Στον άξονα ξεκίνησαν οι Τζιόλης και Ζέκα,στα πλάγια οι Πέλκας και Μπακασέτας,ο Φορτούνης κινούταν πίσω από τον επιθετικό ο οποίος ήταν ο Μήτρογλου.
Πρώτη καλή ευκαιρία στο 24' για την Φινλανδία με τον Αρατζούρι,που έπιασε το γυριστό σουτ,αλλά μπλόκαρε ο Μπάρκας. Στο 32΄σουτ του Μπακασέτα από το ύψος της περιοχής το οποίο πέρασε λίγο άουτ από την εστία των Φινλανδών. Τέλος πρώτου ημιχρόνου δίχως άλλες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες.
Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Τζαβέλλα στην θέση του τραυματία Παπασταθόπουλου,είχαμε την γκάφα του αιώνα στην άμυνα της εθνικής. Ο Τζαβέλλας έδιωξε πολύ άτσαλα την μπάλα πάνω στο σώμα του Μανωλά και ο οποίος με τακουνάκι την έστρωσε στον Σόιρι ο οποίος και την έστειλε στα δίκτυα της εθνικής. Στο 67' ο Τουόμινεν δεν μπόρεσε σε τετ α τετ να νικήσει τον Μπάρκα. Στο 72' νέα απόκρουση του Μπάρκα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ούρονεν. Στο 80' σουτ του Λουντ η μπάλα σταματάει στο δοκάρι του Μπάρκα. Στο 87' πρώτη καλή ευκαιρία για την εθνική μας στο δεύτερο ημίχρονο,σε σουτ του Κουλούρη. Στο 90' εξαιρετική ενέργεια του Λουντ που πέρασε σαν σταματημένο τον Μπακάκη,στην συνέχεια πάσαρε πολύ ωραία στον Καμαρά και ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Μπάρκα.
Τελικό σκορ 2-0 και πλέον η Ελλάδα αποχαιρέτησε ουσιαστικά την πρώτη θέση στον όμιλο της. Επόμενη αναμέτρηση για την εθνική Ελλάδος στις 15/11 κόντρα στην Φινλανδία στο ΟΑΚΑ.

ΥΓ. Απίστευτο και όμως αληθινό παίζουν ακόμα στην εθνική ο Τζαβέλλας με τον Τζιόλη.
ΥΓ2. Αλήθεια ρε παπαγαλάκια ΑΡΔ τώρα δεν φταίει ο Γραμμένος και η ΕΠΟ για τα χάλια της εθνικής.
ΥΓ3. Αν έχεις λίγη τσίπα Σκίμπε παραιτήσου από σήμερα κιόλας.
ΥΓ4. Φανταστείτε να πέφταμε και σε δύσκολο όμιλο.



Η βαθμολογία των παιχτών:

Μπάρκας -7
Μπακάκης -2
Παπασταθόπουλος -6
Μανωλάς -4
Τσιμίκας -5
Ζέκα -5
Τζιόλης -2
Μπακασέτας -2
Πέλκας -3
Φορτούνης -5
Μήτρογλου -3

Τζαβέλλας -0
Χριστοδουλόπουλος -3
Κουλούρης -5

Προπονητής:

Μίχαελ Σκίμπε -0


Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: "Tampere Stadion"
Διαιτητής: Pawel Gil (Πολωνία)
Βοηθοί: Konrad Sapela, Marcin Borkowski
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Krzysztof Jakubik, Piotr Lasyk
Τέταρτος: Adam Kupsik

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (Κανέρβα): Χραντέτσκι, Αραγιούρι, Τόιβιο, Καμαρά, Σόιρι (86' Πίρινεν), Σπαρβ, Ουρόνεν, Λουντ, Τουόμινεν (91' Καργιαλάινεν), Ραϊτάλα, Πούκι (12' Σκραμπ)
ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιμίκας, Παπασταθόπουλος (46' Τζαβέλλας), Μανωλάς, Ζέκα, Τζιόλης, Φορτούνης, Πέλκας (73' Κουλούρης), Μπακασέτας (55' Χριστοδουλόπουλος), Μήτρογλου

Γκολ: 46' Σόιρι, 89' Καμαρά
Κάρτες: 74' Μανωλάς



#‎Κόκκινο_DNA

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ.....Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ....ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ....ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ....ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή