Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Δείτε βίντεο με τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ!

Οτιδήποτε λιγότερο από το -3 στην ΑΕΚ, θα είναι σκάνδαλο! (videos)
Πολλά επεισόδια έγιναν στο ντέρμπι της Κυριακής,μέσα και έξω από το ΟΑΚΑ,με συνέπεια η ΑΕΚ να κινδυνεύει με κλείσιμο της έδρας,αλλά και με αφαίρεση βαθμών.
Τα κατηγορητήρια έχουν την υπογραφή τόσο του παρατηρητή,αλλά και της αστυνομίας με συνέπεια η ΑΕΚ να απειλείται άμεσα με -3 βαθμούς, με κλείσιμο του ΟΑΚΑ με 2-4 αγωνιστικές και με βαρύ χρηματικό πρόστιμο,καθώς αυτό προβλέπει ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ. «Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000) και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, δύο (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές, και εφόσον συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων επιβάλλεται επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών».
Πραγματικά θα είναι μεγάλο σκάνδαλο αν η ΑΕΚ δεν τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Ολυμπιακός για πολύ λιγότερα επεισόδια πέρσι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ,στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' είχε τιμωρηθεί με -3 και ενώ είχε τελειώσει ο αγώνας και οι παίχτες είχαν αποχωρήσει ανενόχλητοι από τον αγωνιστικό χώρο.

ΥΓ. Ο Βασιλειάδης που χάθηκε πάλι και δεν καταδικάζει τα επεισόδια;

Δείτε βίντεο με τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ:








#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου