Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Δεν έμπαινε με τίποτα η κωλόμπαλα! Απίστευτο το φάρδος του μπαοκ!Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1 (πρωτάθλημα)

Έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες και το πλήρωσε...
Και όμως χάθηκε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσε να λήξει ακόμα και 5-0 υπέρ των ερυθρόλευκων,οι Πειραιώτες κατάφεραν να το χάσουν,χάρη σε ένα επικό αυτογκόλ του Βούκοβιτς στις αρχές του δεύτερο ημιχρόνου. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι τελικές στο παιχνίδι ήταν 23-4 υπέρ του Ολυμπιακού,με τον ΠΑΟΚ να έχει μόλις μια τελική στο δεύτερο ημίχρονο. Οι ερυθρόλευκοι είχαν και δοκάρι στο παιχνίδι με τον Χασάν στο 83'.
Αποθέωση στο τέλος του παιχνιδιού για τους παίχτες του Ολυμπιακού,από τους οπαδούς της ομάδας,παρά την ήττα. Χωρίς λάθη η διαιτησία του Φενταγί.
Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με την συνηθισμένη ενδεκάδα δηλαδή τους,Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια,τους Μεριά και Βούκοβιτς στο κέντρο άμυνας,τον Ομάρ στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Τσιμίκα στο αριστερό. Καμαρά και Μπουχαλάκης ήταν στον άξονα,τους Ποντένσε και Χριστοδουλόπουλο στα πλάγια.ο Φορτούνης ξεκίνησε ως δεκάρι και στην κορυφή της επίθεσης ο Χασάν.
Πρώτη φάση του Ολυμπιακού μόλις στο 2'. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ, ο Καμαρά έπιασε την κεφαλιά με τον Πασχαλάκη να διώχνει πολύ δύσκολα και στη συνέχεια ο Βούκοβιτς σούταρε πάνω στα σώματα των αμυντικών. Στο 13' ύστερα από κόρνερ του Φορτούνη,η κεφαλιά του Λάζαρου πέρασε άουτ. Στο 17' ο Ποντένσε απέφυγε τον Βαρέλα,αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πασχαλάκη. Στο 22' νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό,αλλά ο Μεριά δεν έπιασε όπως θα ήθελε την κεφαλιά. Στο 25' πρώτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ σε σουτ του Πέλκα που απέκρουσε ο Γιαννιώτης. Στο 32' μεγάλη απόκρουση για τον Πασχαλάκη σε γυριστό του Χασάν. Τέλος πρώτου ημιχρόνου,με τις δύο ομάδες να είναι στο 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με ένα επικό αυτογκόλ. Στο 49' και ύστερα από σέντρα του Βιεϊρίνια,η μπάλα φεύγει από τα χέρια του Γιαννιώτη και ο Βούκοβιτς στην προσπάθειά του να την διώξει, την έστειλε στα δίχτυα. Στο 53' μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ύστερα από επέλαση του Ποντένσε,ο οποίος γύρισε στον Φορτούνη,αλλά ο Πασχαλάκης είπε και πάλι όχι. Στο 59' στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός,αλλά το σουτ του Λάζαρου δεν βρήκε στόχο. Στο 62' βολέ του Μπουχαλάκη η μπάλα άουτ. Στο 75΄ φάουλ του Φορτούνη, ο Μεριά έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε βασανιστικά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη. Στο 83' δοκάρι για τον Ολυμπιακό σε προβολή του Χασάν. Στο 89' νέα απίθανη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Πασχαλάκης αποκρούει σουτ του Χασάν και στην συνέχεια ο Γκερέρο αστοχεί από καλό σημείο. Στο 95' κόρνερ του Φετφατζίδη,κεφαλιά του Γκερέρο η μπάλα άουτ. Στο 97' ύστερα από σέντρα του Τσιμίκα,ο Χασάν αστόχησε από καλό σημείο.
Τελικό σκορ 0-1 υπέρ του ΠΑΟΚ και επόμενη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους είναι κόντρα στην Μίλαν την Πέμπτη στο Μιλάνο για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Γιαννιώτης -2
Ομάρ -5
Μεριά -7
Βούκοβιτς -2
Τσιμίκας -7
Μπουχαλάκης -4
Καμαρά -7
Ποντένσε -8
Χριστοδουλόπουλος -6
Φορτούνης -7
Χάσαν -5

Γκερέρο -6
Φετφατζίδης -7
Γκιγιέρμε -7

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -5

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: San Fedayi (SWI)
Βοηθοί: Sladan Josipovic (SWI), Bekim Zogaj (SWI)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Μεριά, Καμαρά, Μπουχαλάκης (82' Γκιγιέρμε), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (69' Γκερέρο), Φορτούνης (82' Φετφατζίδης), Χασάν.
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (84' Τόσκα), Μαουρίτσιο, Κάνιας, Λημνιός (72' Βέρνμπλουμ), Πέλκας (58' Ζαμπά), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.

Γκολ: / 49' Βούκοβιτς (αυτογκόλ)

Κάρτες: 34΄Χασάν / 65' Κάνιας, 90' Μάτος, 90'+8 Πασχαλάκης


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου