Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

«Μας ενόχλησε για ακόμη μία φορά η στάση του διαιτητή»
Ο Ολυμπιακός πήρε μια δύσκολη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης με γκολ στο 90' με σκόρερ τον Μάνο. Δείτε τι δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς,αλλά και οι παίχτες της ομάδας.

Πέδρο Μαρτίνς.

Η γεύση που σας άφησε το ματς με τον Απόλλωνα: «Είναι προφανές ότι θέλουμε να σκοράρουμε, θέλουμε να βάζουμε γκολ, το προσπαθούμε κατά τη διάρκεια όλου του αγώνα. Προσπαθούμε να δημιουργούμε ευκαιρίες, όμως πραγματικά άλλες φορές επειδή υπάρχει ο αντίπαλος γκολκίπερ, άλλες επειδή φταίμε εμείς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες στο πρωτάθλημα, αλλά δεν σκοράρουμε όσες φορές θέλουμε και είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει.
Παίξαμε ένα ματς χαρακτηριστικό του Καραϊσκάκη με μία ομάδα που ήρθε να παίξει αμυντικά και αυτό μας δυσκόλεψε να ανοίγουμε τους χώρους. Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ απέναντι σε αυτό το παιχνίδι που δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό που μας ενόχλησε για ακόμη μία φορά ήταν η στάση του διαιτητή που ήταν διαφορετικός σε σχέση με άλλα ματς. Όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό έχουν άλλη στάση. Το είδαμε από τις καθυστερήσεις, από τον τρόπο που συμπεριφερόταν σε εμάς συγκριτικά με τους παίκτες του Απόλλωνα.
Ακόμα και στον τρόπο με τον οποίο επέτρεπε τις καθυστερήσεις του αντιπάλου. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι διαφορετικός ο διαιτητής σε άλλες ομάδες και αυτό πρέπει να το δουν οι παρατηρητές. Θεωρώ ότι έχουμε καλούς διαιτητές στην Ελλάδα. Το σημαντικό πάντως για το παιχνίδι είναι ότι κερδίσαμε».
Για το πώς επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του για 75’ χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό: «Δεν συμφωνώ μαζί σας. Παίξαμε με επιθετικούς παίκτες γιατί τόσο ο Λάζαρος όσο και ο Φορτούνης έχουν επιθετικές αρετές. Μπορεί να μην είναι καθαρόαιμα φορ, αλλά δημιουργούν ευκαιρίες. Πολλές φορές παίζουμε με τέσσερις επιθετικούς και αυτό που προσπαθούμε είναι να δημιουργούμε φάσεις και από τον άξονα και από τα άκρα.
Μπορεί ο Μάνος να ήταν αποτελεσματικός, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αφήσαμε την ομάδα χωρίς επίθεση. Όλοι αυτοί οι παίκτες είναι επιθετικοί και δώσαμε την ευκαιρία σε όλη την ομάδα να παίξουμε με πιο πολλούς επιθετικούς απ' όλες τις πλευρές».

Δημήτρης Μάνος.

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα το γκολ αυτό. Μου δίνει μεγάλη ώθηση αυτό. Κατάφερα να σκοράρω και να πάρουμε την νίκη. Πιο σημαντικό από όλα ήταν ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικό για τους επιθετικούς να σκοράρουν, μιας και ανεβαίνει η ψυχολογία. Δεν ήξερα τι να κάνω και πως να το διαχειριστώ. Το αφιέρωσα στον φίλο μου τον Γιαννιώτη, μιας και του το είχα υποσχεθεί».
Στη συνέχεια, ο 24χρονος στράικερ τόνισε: «Πολλές φορές δεν πετυχαίνουμε το γκολ. Είμαστε αρκετά άτυχοι καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Είτε με τα δοκάρια του Λάζαρου είτε με τις ευκαιρίες που χάνουμε οι υπόλοιποι»
Τέλος, ο Μάνος υπογράμμισε: «Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να παίρνουμε τους βαθμούς! Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος μας παίκτης και μας στηρίζει και θέλουμε να του δίνουμε χαρές».

Γιάγκος Βούκοβιτς.

«Στο πρώτο μέρος δεν μπήκαμε δυνατά, δεν ήμαστε πεινασμένοι. Στο δεύτερο μέρος το αλλάξαμε αυτό. Μπήκαμε πεινασμένοι, κάναμε περισσότερες ευκαιρίες και βάλαμε γκολ. Σήμερα πήραμε τη νίκη στο 90', αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια».
Όσον αφορά το γεγονός ότι για ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός σκόραρε στις καθυστερήσεις είπε: «όταν μια ομάδα κάθεται πολύ πίσω, είναι δύσκολο να βρεις κενά και διαδρόμους. Τα καταφέραμε για τρίτη φορά να βάλουμε γκολ στα τελευταία λεπτά και αυτό δείχνει την ποιότητα και την θέληση της ομάδας. Δεν ξέρω γιατί φτάνουμε μέχρι εκεί για να σκοράρουμε. Δεν είμαστε τυχεροί. Στο μέλλον πιστεύω ότι θα βάζουμε πολλά γκολ, γιατί έχουμε ποιότητα και εξαιρετικούς παίκτες».

Λεονάρντο Κούτρης.

«Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Το ματς εμείς έπρεπε να το κάνουμε εύκολο, περιμέναμε να είναι δύσκολο το ματς, όταν έχεις απέναντί σου κλειστές άμυνες. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν βρήκαμε τις φάσεις που δουλεύουμε αλλά το μόνο θετικό είναι ότι πήραμε τη νίκη και το θέλαμε πολύ.
Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι. Δεν τα παρατάμε ποτέ, θέλουμε όμως να τελειώνουμε τα ματς πιο νωρίς γιατί δεν θα βρίσκουμε κάθε φορά γκολ στο 90'. Κυνηγάμε κάθε ματς μέχρι τέλους, δεν κάναμε ένα καθόλου καλό παιχνίδι σήμερα.
Κάθε ματς πρέπει εμείς να το κάνουμε εύκολο για να σκοράρουμε νωρίς και να ανοίγουμε τις αντίπαλες άμυνες. Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης μας, μας δίνει αφάνταστη δύναμη και τον χρειαζόμαστε δίπλα μας για να πανηγυρίσουμε στο τέλος της χρονιάς».


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου