Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Η κατάλληλη απάντηση Καραπαπά σε Φιλιππάκη!

Αποτέλεσμα εικόνας για καραπαπας
Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς,έδωσε την κατάλληλη απάντηση στον εκδότη (;) Φιλιππάκη. Ο Καραπαπάς απάντησε στο σχετικό σχόλιο Φιλιππάκη που έκανε λόγω για αγράμματους μέσα στην Ολυμπιακό,ενώ ο ίδιος τελείωσε το κολέγιο με μέσον και ακόμα δεν ξέρει να γράφει το όνομα του,αφού πουθενά δεν εμφανίζεται ως εκδότης.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά:

«Ο εκδιδόμενος (στα περίπτερα, που πήγε το μυαλό σας;) Εκδότης Φιλιππάκης (Espresso, Δημοκρατία, Livesport), με αφορμή την ανακοίνωση για το ΦΩΣ μας χαρακτήρισε αγράμματους! Προσέξτε: ο τύπος που τέλειωσε το Κολλέγιο με μέσον και δεν μπορεί να γράψει το όνομα του σωστά, λέει αγράμματους τους ανθρώπους χωρίς να ξέρει τις σπουδές τους.
Στη Live Sport έγραψε στις σελίδες του ρεπορτάζ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και υπέγραψε: «Ο εκδότης». Γύρισα κι εγώ στη 2η σελίδα στην ταυτότητα της εφημερίδας να δω ποιος είναι ο εκδότης. Τίποτα. Εκδότη δεν έχει. Λέω, ορίστε τώρα, μας λέει αγράμματους ο ΚΑΝΕΝΑΣ! Μετά, είδα το ίδιο κείμενο copy paste (ήταν 15 λέξεις περίπου, θα έκανε τρεις ώρες να το γράψει, που να γράφει άλλο) στη «Δημοκρατία». Από κάτω Φιλιππάκης. Πάλι ο «ΚΑΝΕΝΑΣ» δηλαδή.
Εγώ λέω να συνεχίσει τις ακαδημαικού επιπέδου κουβέντες με το αφεντικό του, τον Μελισσανίδη και να αφήσει τους «αγράμματους» ήσυχους... Και όποτε μπορέσει να μας πει και τι απέγινε με εκείνη την ιστορία με τον Λαυρεντιάδη. Με τα λεφτά λέω που έχασε ο ελληνικός λαός. Ξέρει αυτός...».


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου