Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΗΤΤΑ-ΝΤΡΟΠΗ, -6 ΚΑΙ ADEUS MARTINS! Οφη-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0

Ο Ολυμπιακός ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ δεν μπορούσε να αλλάξει πάσα, ως συνήθως δεν μπορεί να βάλει γκολ ούτε με...αίτηση και φυσιολογικά γνώρισε την ήττα-ντροπή από τον...προτελευταίο ΟΦΗ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΡΜΑ του τύπου "καινούργια ομάδα"  κτλ. Δηλαδή πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα; Του...χρόνου; Επίσης η εικόνα αντί για καλύτερη χειροτερεύει συνεχώς. ΤΡΑΓΙΚΗ και η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ αφού το γκολ των Κρητικών προήλθε μετά από επιθετικό φάουλ που δεν καταλογίστηκε όπως επίσης δόθηκαν 6 αντί για τουλάχιστον 10 λεπτά καθυστερήσεων, την ίδια ώρα που ο Άρης χειρουργήθηκε στο Κλ.Βικελίδης.
Απίστευτες χυδαιότητες από τους οπαδούς του ΟΦΗ,που για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι είναι η ντροπή της Κρήτης αφού από το 80' συνεχώς προκαλούσαν και μάλιστα πέταγαν και μπάλες στον αγωνιστικό χώρο με τον διαιτητή να είναι αμέτοχος σε όλο αυτό το σκηνικό,όσο για τους παίχτες της κρητικής ομάδας,μόνο με τον Ολυμπιακό σκύλιασαν,αντίθετα με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που άνοιξαν τα πόδια.
Ο ΟΦΗ πέτυχε το μοναδικό της αναμέτρησης στο 35' με τον Βουό σε μια φάση όπου κοιμήθηκε η ερυθρόλευκη άμυνα. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα μετά από 7 αγωνιστικές. Ο Ολυμπιακός δημιούργησε λίγες φάσεις στο παιχνίδι και οι περισσότερες που έκανε ήταν μετά το 70'. Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 43' σε σέντρα του Τσιμίκα.  Στο δεύτερο ημίχρονο η καλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού ήταν στο 71' και πιο συγκεκριμένα σε κεφαλιά του Γκερέρο,ύστερα από ασίστ του Φετφατζίδη,ενώ στο 83' ο Νάτχο δεν μπόρεσε με κεφαλιά να νικήσει τον Στρέζο και στο 91' ο ίδιος παίχτης είχε ένα καλό σουτ,το οποίο όμως πέρασε πάνω από την εστία του ΟΦΗ.
Επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό την Πέμπτη κόντρα στην Ντούντελανζ για την 3η αγωνιστική του Europa League.
Στους μοναδικούς που αξίζουν συγχαρητήρια στον σημερινό αγώνα είναι για τους ερυθρόλευκους οπαδούς που στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις τους παίχτες του Πέδρο Μαρτίνς.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:

Γιαννιώτης 0
Ομαρ 0
Τσιμίκας 0
Μεριά 0
Μιράντα 0
Γκιγιερμε 0
Καμαρά 0
Τουρέ 0
Ποντέσνε 0
Λάζαρος 0
Γκερέρο 0

Φετφατζιδης 0
Νατχο 0
Μανος 0

Πέδρο Μαρτίνς 0

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Γήπεδο: Θεόδωρος Βαρδινογιάννης
Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος (ΕΠΣ Κιλκίς)
Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπύλια (ΕΠΣ Δ. Αττικής), Νικόλαος Δημακόπουλος (ΕΠΣ Φλώρινας)

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Νάστος, Κοροβέσης (68' Κοιλιάρας), Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κουτσιανικούλης (77' Κομεσίδης), Πλατέλλας, Βουό (81' Αραβίδης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Ρόντερικ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά (46' Νάτχο), Τουρέ (46' Φετφατζίδης), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (65' Μάνος), Γκερέρο.

Γκολ: 35' Βουό / -
Κάρτες: 5' Πλατέλλας, 63' Νάστος, 84' Κυριακίδης, 90+2' Μιχόγεβιτς / 15' Ποντένσε, 53' Ρόντερικ, 86' Γκιγιέρμε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου