Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς!


Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς. Ο Μαρτίνς μίλησε πρώτα στην τηλεόραση της Nova και κατόπιν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Παράλληλα κανείς παίχτης του Ολυμπιακού δεν έκανε δηλώσεις.

Δείτε τι δήλωσε στην τηλεόραση της Nova:

«Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ κακοί.
Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε αλλά δεν μπορέσαμε να είμαστε ο Ολυμπιακός που θέλουμε και μπορούμε. Αν θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές θα πρέπει να έχουμε την εικόνα του 2ου σε όλο το παιχνίδι».

Δείτε τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Στα πρώτα 45 λεπτά δείξαμε ότι δεν είχαμε σεβασμό για τον αντίπαλο. Όποιος ξεκινάει ένα ματς χωρίς να σέβεται τη φανέλα του Ολυμπιακού που φοράει και σκεπτόμενος ότι το πρωτάθλημα είναι εύκολο και τα παιχνίδια ότι είναι εύκολα, τότε κάνουμε μεγάλο λάθος. Αυτό είναι ένα μεγάλο και σημαντικό μάθημα για εμάς. Σήμερα δείξαμε ότι δεν υπολογίσαμε τον αντίπαλο και ο αντίπαλος έδειξε ότι ήταν έτοιμος να μας αντιμετωπίσει.
Τον ΟΦΗ τον περίμενα όπως ήταν σήμερα και το έλεγε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ότι είναι ενωμένη και συμπαγής και ότι θα πάλευε για το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα δεν έχει να κάνει με την απόδοση του ΟΦΗ, αλλά με τον κακό Ολυμπιακό. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΦΗ αυτό που έγινε».
Όσον αφορά για τη συνέχεια και με ποιον τρόπο ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να επανέλθει, σχολίασε: «Φυσικά και υπάρχει τρόπος. Η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη και προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Στα προηγούμενα ματς είχαμε την έλλειψη τύχης, αλλά δεν γίνεται να μιλάμε μόνο για αυτό, αλλά γιατί ήμασταν αναποτελεσματικοί έχοντας ευκαιρίες.

Στο πρώτο ημίχρονο φταίγαμε εμείς, αλλά στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Αυτός είναι ο τρόπος. Να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα».


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου