Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Δύο μέτρα και δύο σταθμά η διαιτησία! Δεν δόθηκε πέναλτι στον Ολυμπιακό, δόθηκε μούφα στον ΠΑΟΚ!


Όπως γράψαμε πρώτα την κριτική μας στην ομάδα, δεν γίνεται όμως να αφήσουμε να περάσει ασχολίαστη τη...νέα παράσταση της Σούπερ Λιγδας αφού αφανώς στο ματς του Θρύλου δεν δόθηκε ξεκάθαρο πέναλτι στο 91’ ενώ την ίδια στιγμή στο ματς Άρης ΠΑΟΚ, ο παοκ ισοφάρισε με ΜΟΥΦΑ πέναλτι που ίσως μην έδινε ούτε ο ίδιος ο Ιβαν!
ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΝΑΤΧΟ ΣΤΟ 91’!
Τα μάτια σε πεντακάθαρο χέρι του Γιάννη Ποτουρίδη έκλεισε ο Αθανάσιος Σέζος!
Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, στο 90’+1 της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, ο Μπίμπαρς Νάτχο σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή και ο Ποτουρίδης έβαλε τα χέρια σε τέτοια θέση που σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς το τέρμα.
Ξεκάθαρη παράβαση και πέναλτι υπέρ του Θρύλου, ωστόσο ο διαιτητής Σέζος… δεν την είδε! Μπροστά στα μάτια του ρέφερι από το Κιλκίς η φάση και εκείνος έκλεισε τα... μάτια του.
Αυτό θα πει... εξυγίανση! Να αδικείται ο Ολυμπιακός και να είναι όλοι τους ευχαριστημένοι!

ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ στο Άρης ΜΠΑΟΚ!
Στο 37΄ο Βιερίνια γυρνάει τη μπάλα στη μικρή περιοχή του Άρη, το χέρι του Τζανακάκη είναι κολλημένο στο σώμα του και όμως ο Ντοβέρι υποδεικνύει το πέναλτι! Αδιανόητη απόφαση του Ιταλού που δίνει την ευκαιρία στον Πρίγιοβιτς να ισοφαρίσει σε 1-1.
Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει στο 42΄με τον Ντιγκινί να σουτάρει και τον Πασχαλάκη δύσκολα να παραχωρεί το κόρνερ σε μία ακόμα επιθετική προσπάθεια των “κιτρινόμαυρων”.Στο 45΄ο Κουέστα δεν έδιωξε σωστά, ο Ζαμπά έγινε αποδέκτης της μπάλας, πλάσαρε και οι αμυντικοί του Άρη απομάκρυναν, καθώς η μπάλα πέρασε τον Ισπανό γκολκίπερ. Με το “δώρο” του Ιταλού διαιτητή ο ΠΑΟΚ πήγε στα αποδυτήρια με το 1-1.


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου