Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Τα τραγικά ποσοστά της επίθεσης η κύρια αιτία του κακού σερί!

Όλοι βλέπουμε πως πράγματι η ομάδα είναι αρκετά βελτιωμένη ως προς την μπάλα που παίζει και την δημιουργία ευκαιριών σε σχέση με πέρσι. Γιατί όμως παρα την βελτίωση και το πλούσιο ρόστερ (το καλύτερο στην Ελλάδα) ο Θρύλος έχει τόσο κακή πορεία; Η απάντηση βρίσκεται στην πεμπτουσία του ποδοσφαίρου δηλαδή το γκολ. Ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα (με εξαίρεση το ματς με Πας 5-0) δεν σκοράρει με τίποτα (10 γκολ σε 7 αγώνες). Δείτε αναλυτικά:

Σε 7 αγώνες στην Σούπερ Λιγκ ο Ολυμπιακός έχει πετύχει 10 μόλις γκολ έχοντας την 5η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος παρότι είναι πρώτος σε τελικές προσπαθείς 105. Πράγμα που σημαίνει ότι ανα σχεδόν 11 τελικές βάζει ένα μόλις γκολ με Μ.Ο. γκολ ανα αγώνα 1,4. Και σημειώστε εδώ ότι τα μισά γκολ (5 από τα 10) τα έβαλε σε έναν αγώνα αυτόν με τον ΠΑΣ στην δεύτερη αγωνιστική!

Τα ματς του Ολυμπιακού:

Ολυμπιακός Λεβαδειακός 1-0 (με απευθείας εκτέλεση φάουλ)
Ολυμπιακός ΠΑΣ 5-0
Ολυμπιακός Τρίπολη 2-1 (στο 95')
Πανιώνιος Ολυμπιακός 0-1 (στο 92')
Ολυμπιακός ΠΑΟΚ 0–1 (23 τελικές ο Ολυμπιακός!!!!!)
ΑΕΚ Ολυμπιακός 1-1
ΟΦΗ Ολυμπιακός 1-0

Ειδικά στα τελευταία 5 ματς (μετά τη διακοπή αρχές Σεπτέμβρη) ο Ολυμπιακός έχει 3 γκολ δηλαδή 0,7 ανα αγώνα!!! Με αυτά το ποσοστά ευστοχίας (ή καλύτερα...πρωτοφανούς αστοχίας) δεν γίνεται να πάρεις πρωταλθημα ειδικά στην Ελλάδα που όλοι εναντίον σου παίζουν σκυλιασμενα και...πούλμαν... Είδαμε όλοι στο χθεσινό ματς πως έπαιξε ο ΟΦΗ και είδαμε η ίδια ομάδα πως έπαιξε εναντίον ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Με τον Ολυμπιακό έπαιξε λες και ήταν τελικός Τσάμπιονς λιγκ ενώ με τους άλλους άνοιξε τα...πόδια!


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου