Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Καταρρέει μετά το 70', δεν μπορεί να βάλει γκολ και...1-1. αεκ-Ολυμπιακός 1-1 (πρωτάθλημα)

Ο Ολυμπιακός ήταν πάλι καλύτερος (όπως με παοκ) αλλά ΠΑΛΙ δεν κέρδισε αφού αγνοεί μια βασική αρχή του ποδοσφαίρου: η μπάλα πρέπει να μπαίνει στα δίχτυα. Παρόλα αυτά με το φοβερό γκολ του Φορτούνη προηγήθηκε αλλά όπως και στο Μιλάνο κατέρρευσε μετά το 70,δίνοντας χώρους στην ΑΕΚ,η οποία και το εκμεταλλεύτηκε και έφτασε στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Μπακασέτα.
ΜΟΙΡΑΙΟΣ Ο ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ που έχασε το άχαστο στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Δοκάρι για τον Ολυμπιακό είχε ο Χασάν στο 44',ενώ δοκάρι είχε και η Ένωση με τον Μπακασέτα στο 22'. Από τον Ολυμπιακό ξεχώρισαν ο Μεριά,ο Γκιγιέρμε -παρότι έχει ευθύνη στο γκολ-,ο Ποντένσε που  έδωσε έτοιμο γκολ στο Φετφατζίδη στο τέλος του παιχνιδιού κάνοντας μια τρομερή επέλαση από τα αριστερά και φυσικά ο σκόρερ Φορτούνης. Είχε και κάποιες καλές αποκρούσεις ο Γιαννιώτης.
Πολλά λάθη από τον διαιτητή Κριστόφερσεν που στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά μετά το γκολ των ερυθρόλευκων σφύριζε εκνευριστικά υπέρ της ΑΕΚ,ενώ θα μπορούσε να δώσει και πέναλτι στον Ολυμπιακό,όταν και ο Μπακασέτας τράβηξε από την φανέλα τον Χασάν στο 71'.
Επεισόδια από τους οπαδούς της ΑΕΚ και τα ΜΑΤ κατά την διάρκεια του αγώνα,ας ελπίσουμε να τιμωρηθούν ανάλογα οι υπεύθυνοι.
Επόμενη αναμέτρηση για τους Πειραιώτες στις 21/10 κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:

Γιαννιώτης 6
Ομάρ 6
Τσιμίκας 5
Βούκοβιτς 7
Μεριά 8
Γκιγιέρμε 8 (θα έπαιρνε 10 αλλά εχασε την κεφαλια απο τον Μπακασέτα)
Καμαρά 5
Φορτούνης 8
Ποντένσε 8
Λάζαρος 5
Χασαν 3


Φετφατζίδης 0
Γκερέρο 1
Τουρέ 2

Προπονητής:
Πέδρο Μαρτίνς 5



ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:
Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Mads-Kristoffer Kristoffersen (DEN)
Βοηθοί: Dennis Wollenberg Rasmussen (DEN), Lars Hummelgaard (DEN)

ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (70' Μπογέ), Τσιγκίνσκι, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Γαλανόπουλος (60' Μοράν), Σιμόες, Γκάλο, Μπακασέτας, Κλωναρίδης (50' Γιακουμάκης), Λιβάγια
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ομάρ, Βούκοβιτς, Μεριά, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Χριστοδουλόπουλος (74' Φετφατζίδης), Φορτούνης (81' Τουρέ), Ποντένσε, Χασάν (85' Γκερέρο)

Γκολ: 90' Μπακασέτας / 58' Φορτούνης
Κάρτες: 46' Λιβάγια / 65' Βούκοβιτς






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου