Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Νέα συγγνώμη στον Μαρινάκη!


Σχετική εικόνα
Ένα ακόμα αγγλικό μέσο ενημέρωσης, αυτή την φορά η ιστοσελίδα besoccer.com, ζήτησε συγγνώμη από τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για τα όσα αναληθή έγραψε μετά το τέλος του αγώνα των ερυθρόλευκων με την Μπέρνλι στο Καραϊσκάκη.
Η εν λόγω ιστοσελίδα έκανε λόγο ότι ο Μαρινάκης μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών στην ανάπαυλα του ημιχρόνου,κάτι το οποίο δεν ισχύει. Συγγνώμη για τον ίδιο λόγο ζήτησε και η Daily Mail,αλλά και άλλες αγγλικές ιστοσελίδες.

Δείτε αναλυτικά την δημοσίευση της besoccer.com:

«Τον περασμένο Αύγουστο δημοσιεύσαμε ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών στην διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα της ελληνικής ομάδας με την Μπένρλι για το Γιουρόπα Λιγκ, στο οποίο νίκησε ο Ολυμπιακός με 3-1.
Το ρεπορτάζ βασίζονταν σε μια πληροφορία που είχε δημοσιευτεί και στην Daily mail και δημοσιεύτηκε καλόπιστα. Ωστόσο ανακαλύψαμε πως ότι τo συγκεκριμένo ρεπορτάζ ήταν λανθασμένο και αναιρούμε τα όσα δημοσιεύσαμε.
Ζητάμε συγνώμη από τον κύριο Μαρινάκη και όλους στον Ολυμπιακό. Στο besoccer λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν την εγκυρότητα των ρεπορτάζ μας και γι’ αυτό σας ζητάμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αν δείτε κάποιο λάθος στην ιστοσελίδα μας».


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου