Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

«Δείξαμε χαρακτήρα, κάναμε ένα τέλειο ματς»
Ο Ολυμπιακός νίκησε 0-2 την Ντουντελάνζ για την τρίτη αγωνιστική του Europa League,σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα το σκορ να είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς,αλλά και όσο και οι παίχτες της ομάδας.

Πέδρο Μαρτίνς.

-την κατάσταση του Γκερέρο, αλλά και των Τοροσίδη και Ναουέλ: «Τόσο ο Τοροσίδης όσο και ο Ναουέλ έχουν προβλήματα για να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση στη διάρκεια των αγώνων, γιατί έχουν λίγα παιχνίδια. Ο Τοροσίδης έπαιξε μετά από καιρό, ο Ναουέλ έδωσε το δεύτερό του ματς και έτσι έπρεπε να βγουν γιατί δεν μπορούσαν να βγάλουν όλο το παιχνίδι. Για τον Γκερέρο θα ξέρουμε αύριο (σ.σ.: την Παρασκευή), για να τον δουν οι γιατροί και να ξέρουν ακριβώς ποια είναι η κατάστασή του».
-το αποψινό ματς και τις πολλές ευκαιρίες: «Είναι από τα ματς που παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, βάλαμε όμως λίγα γκολ. Κάναμε ένα τέλειο ματς, δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Στα δύσκολα λεπτά του αγώνα ξέραμε να ανταπεξέλθουμε και να επιμείνουμε και κερδίσαμε γιατί ήμασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς».
-το αποτέλεσμα του Μίλαν - Μπέτις: «Πραγματικά δεν έχει κριθεί τίποτα, γιατί η Μίλαν μπορεί να κερδίσει μέσα στην Ισπανία. Μέσα από αυτόν τον όμιλο θα κριθεί μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Εμείς πρέπει να περάσουμε τον σημερινό μας αντίπαλο σε 15 βράδια και να τον ξανακερδίσουμε, να είμαστε σοβαροί και την τελευταία αγωνιστική με την Μίλαν στο γήπεδό μας θα δούμε ποια θα είναι η κατάσταση στον όμιλο και να δούμε πώς θα πάει η πρόκριση».

Βασίλης Τοροσίδης.

«Ήταν ένα ξέσπασμα για μας σήμερα, ειδικά μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Και με τον ΠΑΟΚ και με την ΑΕΚ δικαιούμασταν τη νίκη και μας πήρε από κάτω, αφού δεν τα καταφέραμε».
Ο «Τόρο» συμπλήρωσε: «Όταν έχεις τις ευκαιρίες και δεν σκοράρεις αυτό είναι λογικό. Κερδίσαμε και αυτό είναι το σημαντικό. Δεν με νοιάζει καν που σκόραρα, με νοιάζει που κερδίσαμε, μόνο αυτό μετράει».

Ανδρέας Μπουχαλάκης.

«Μπήκαμε από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζαμε ότι το τελευταίο παιχνίδι δεν ήταν τόσο καλό από πλευράς μας και έτσι ήμασταν αποφασισμένοι να δείξουμε τι ομάδα είμαστε. Ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Νομίζω ότι το δείξαμε, πάλι όμως δεν μπορέσαμε να κάνουμε το εύκολο, αλλά νομίζω στο τέλος τα καταφέραμε.
Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για γκολ, παίξαμε νομίζω πολύ καλά και δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στους αντιπάλους να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Αυτό που μένει στο τέλος της ημέρας, είναι να κάνουμε πιο εύκολα τις φάσεις γκολ, γιατί η ποιότητά μας φαίνεται».

Κώστας Φορτούνης.

«Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλύτερο από το δεύτερο, απλά στο δεύτερο μέρος σκοράραμε τα γκολ. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο γιατί βλέπουμε ότι σε όλα τα παιχνίδια δημιουργούμε φάσεις.
Στο τέλος απλά λίγο τα χαλάμε και δεν καταφέρνουμε να σκοράρουμε. Μπήκαμε για τα καλά νομίζω στο κόλπο της πρόκρισης και έχουμε άλλο ένα παιχνίδι με την Ντουντελάνζ στο Καραϊσκάκη και θέλουμε τη νίκη για να δούμε καλύτερα τη συνέχεια».


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου