Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Καραπαπάς:«Η ίδια λάσπη, χωρίς στοιχεία, χωρίς δικαιοσύνη, από ένα φαύλο κράτος και μια κυβέρνηση εκβιαστών που τα έχουν χαμένα»

«Η ίδια λάσπη, χωρίς στοιχεία, χωρίς δικαιοσύνη, από ένα φαύλο κράτος  και μια κυβέρνηση εκβιαστών που τα έχουν χαμένα»
Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς έδωσε την απάντηση του μέσω ανάρτησης του,στα social media σχετικά με την παραπομπή του ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη,για την υπόθεση των στημένων. Ο Καραπαπάς ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός δέχεται πόλεμο από όλες τις πλευρές,αλλά στο τέλος οι συκοφάντες θα είναι οι χαμένοι.

Δείτε την ανάρτηση του:

«Η ίδια λάσπη, χωρίς στοιχεία, χωρίς δικαιοσύνη, από ένα φαύλο κράτος και μια κυβέρνηση εκβιαστών που τα έχουν χαμένα. Βαρεθήκαμε. Κάντε όσες δίκες θέλετε. Να τελειώνουμε με αυτές τις σκευωρίες μια ώρα αρχύτερα. Και ο κόσμος που καταλαβαίνει τι γίνεται, να είστε βέβαιοι, θα απαντήσει όπως πρέπει την ώρα που πρέπει...
Υγ.: Και το Documento το «πιστόλι» αποκαλύπτει. Τι; Αυτό που μας έχουν προαναγγείλει ήδη ο Κοντονής, ο Καμμένος, ο Τσίπρας. Εντάξει, καταλάβαμε. Προχωρήστε να τελειώνουμε και θα δείτε ποιος θα είναι ο χαμένος στο τέλος...».


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου