Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Κρίμα άξιζε κάτι παραπάνω ο Θρύλος!Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1 (Europa League)


Ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ ως 70',αλλά ένα τραγικό δεκάλεπτο του στοίχισε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο ''Σαν Σίρο''. Οι ερυθρόλευκοι δέχτηκαν τρία γκολ μέσα 9(!!) λεπτά και πιο συγκεκριμένα στο 70',στο 76' και στο 79'. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 14' με εκπληκτική κεφαλιά του Γκερέρο. Πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα επιφύλαξε ο Μαρτίνς στην αρχική ενδεκάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι εκτός αποστολής έμειναν οι Λάζαρος,Ομάρ,Μπουχαλάκης,Βούκοβιτς,αλλά και ο τιμωρημένος Τσιμίκας. Λάθη από τον Μαρτίνς στην διαχείριση του αγώνα,τραγικός και μοιραίος ο Σισέ.
Εκπληκτικός ο ερυθρόλευκος κόσμο στο ''Σαν Σίρο''. Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί μετέτρεψαν σε μικρό Καραϊσκάκη το γήπεδο και εμψύχωναν ως το τέλος τους παίχτες της αγαπημένης ομάδας τους.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Σα κάτω από τα δοκάρια,τους Σισέ και Μιράντα στο κέντρο της άμυνας και τους Τοροσίδη και Κούτρη ως πλάγιοι μπακ. Στον άξονα ξεκίνησαν οι Γκιγιέρμε,Νάτχο,στα πλάγια ξεκίνησαν οι Φετφατζίδης και Νάουελ,πίσω από τον επιθετικό κινούνταν ο Γιάγια Τουρέ και στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Γκερέρο.
Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 14'. Ο Κούτρης έκανε από τα αριστερά μια εξαιρετική σέντρα και ο Γκερέρο με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 21' φάουλ από καλή θέση για την Μίλαν,αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Ολυμπιακού. Στο 22' σουτ του Νάουελ,η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ρέινα. Στο 33' εκτέλεση φάουλ από τον Ιγκουαΐν η μπάλα πάνω από την εστία του Ζοζέ Σα. Στο 35' ο Νάουελ πήγε να κρεμάσει τον Ρέινα που βγήκε από την εστία του,αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 35' στην αντεπίθεση η Μίλαν,αλλά ο Σα νικάει τον Ιγκουαΐν. Στο 37' σουτ του Καστιγιέχο μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Σα. Στο 45΄ η κεφαλιά του Μπακαγιόκο πέρασε πάνω από την εστία του Σα. Τέλος πρώτου ημιχρόνου,με τους ερυθρόλευκους να είναι μπροστά στο σκορ 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μίλαν ξεκίνησε δυνατά και είχε δύο καλές φάσεις στο 50' και στο 52' με τον Σούσο. Στο 57' μετά από σέντρα του Κούτρη η κεφαλιά του Γκερέρο πέρασε άουτ. Στο 70' η Μίλαν έφτασε στην ισοφάριση με τον Κουτρόνε. Στο 74' σουτ του Φετφατζίδη πέρασε άουτ. Στο 74' οι Ιταλοί έκαναν την ανατροπή με τον Ιγκουαΐν με διαγώνιο σουτ του,μέσα από την περιοχή. Στο 79' ο Ολυμπιακός δέχεται και τρίτο γκολ,με σκόρερ και τον Κουτρόνε. Στο 94' η Μίλαν είχε δοκάρι σε σουτ του Τσαλχάνογλου.
Επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό,κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -7
Τοροσίδης -6
Σισέ -3
Μιράντα -2
Κούτρης -7
Γκιγιέρμε -7
Νάτχο -7
Φετφατζίδης -5
Νάουελ -6
Τουρέ -5
Γκερέρο -7

Ποντένσε -4
Μεριά -5
Φορτούνης -

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -4

Γήπεδο: San Siro
Διαιτητής: Bobby Madden (SCO)
Βοηθοί: Francis Connor (SCO), Douglas Ross (SCO)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Donald Robertson (SCO), Steven McLean (SCO)

ΜΙΛΑΝ (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Καλάμπρια, Σαπάτα, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μπακαγιόκο, Μποναβεντούρα (54' Τσαλχάνογλου), Μπίγλια, Καστιγέχο (54' Κουτρόνε), Σούσο (80' Μπορίνι), Ιγκουαΐν.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Ζοζέ Σα, Τοροσίδης (78' Μεριά), Ρόντερικ, Σισέ, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Νάτχο, Τουρέ (83' Φορτούνης), Φετφατζίδης, Ναουέλ, Γκερέρο.

Γκολ: 70' & 79' Κουτρόνε, 76' Ιγκουαΐν / 14' Γκερέρο
Κάρτες: 56' Τσαλχάνογλου /




#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου