Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και έμεινε εκτός συνέχειας Europa League, καθώς γνώρισε την ήττα από την Αταλάντα με 0-3. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.


Το τι δεν πήγε καλά στη βραδιά του 3-0 και εάν θα άλλαζε κάτι μετά από ερώτηση του Gazzetta: Είχαμε το πλάνο μας. Προσπαθήσαμε να είμαστε επιθετικοί. Τακτικά και οι 2 ομάδες ήταν πολύ καλές. Όμως δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Στο β' μέρος αντιδράσαμε όμως μετά δεχθήκαμε και το 2ο τέρμα. Δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε τις επιθέσεις της Αταλάντα. Μία ομάδα πολύ δυνατή που έχει εξελιχθεί. Ξέραμε πως θα ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είμαστε απογοητευμένοι. Το σκορ είναι υπερβολικό σύμφωνα με τις φάσεις του αγώνα. Παίρνω όλη την ευθύνη.

Το σύνθημα του κόσμου για τον Ελ Αραμπί και εάν μπορούσε να είχε περάσει πιο νωρίς στο γήπεδο: Νομίζω ότι είδαμε όλοι πως ο αντίπαλος ήταν πολύ δυνατός. Έπρεπε να ρισκάρουμε. Εγώ έχω την ευθύνη να δω τα πράγματα ψύχραιμα. Εγώ έχω την ευθύνη να πάρω τις αποφάσεις. Έπρεπε να ρισκάρουμε αλλά και να είμαστε και συγκρατημένοι. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Μαντί Καμαρά.

 Έχοντας αυτό το μειονέκτημα από το πρώτο παιχνίδι θέλαμε να πιέσουμε. Ήταν σημαντικό να κάνουμε ένα πρώτο καλό μέρος και να σκοράρουμε. Παρόλο που δεν κάναμε ένα κακό πρώτο μέρος τα πράγματα δυσκόλεψαν για εμάς μετά το τέρμα που δεχθήκαμε. Μετά το 0-1 δυσκόλεψαν τα πράγματα.

Τον ευρωπαϊκό απολογισμό για τον Ολυμπιακό: Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις 2 χρονιές. Πολλοί παίκτες δεν είναι μαζί μας που ήταν πέρυσι. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δούμε τη συνέχεια παρότι είμαστε αρκετά απογοητευμένοι.

Αγκιμπού Καμαρά.

«Δεν παίξαμε καλά. Υπερεκτιμήσαμε τον αντίπαλο. Επειδή παίζαμε στο σπίτι μας δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Είχαμε την ευκαιρία της πρόκρισης στο γήπεδό μας, έπρεπε να το εκμεταλλευτούμε. Δεν έπρεπε να σεβαστούμε τόσο πολύ τον αντίπαλο μέσα στο σπίτι μας, έπρεπε να ζητήσουμε περισσότερο τη μπάλα. Δώσαμε πολύ τη μπάλα στον αντίπαλο».

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

«Σήμερα ξέραμε πως είχαμε το μειονέκτημα, προσπαθήσαμε, δεχθήκαμε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα αν και στο πρώτο μέρος παίξαμε καλά. Η Αταλάντα ξέραμε πως ήταν πολύ καλή με τη μπάλα στα πόδια στο δεύτερο μέρος το εκμεταλλεύτηκε και πέτυχε δύο ακόμα τέρματα γρήγορα χωρίς να καταφέρουμε να αντιδράσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου