Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα! ΑΕΛ-Ολυμπιακός β' 2-1 (Super League 2)

Ο Ολυμπιακός β' γνώρισε την ήττα από την ΑΕΛ στην Λάρισα με 2-1. Οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες και είναι χαρακτηριστικό ότι κανείς από την πρώτη ομάδα δεν ήταν στην αποστολή.

Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα από τους ''βυσσινί'' για την 20η αγωνιστική της Super League 2 και είναι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από πλευράς Ολυμπιακού σκόραρε ο Βοΐλης με πέναλτι στο 79', ενώ από πλευράς γηπεδούχων σκόραραν οι Ραμίρες και Παπαγεωργίου στο 20' και στο 57' αντίστοιχα. 

Η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έκανε την πρώτη φάση στον αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 15' με τον Μαυρία, αλλά το σουτ του, το μπλόκαρε ο Μαυριάς. Στο 20' η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με τον Ραμίρες. Ο Ραμίρες σούταρε από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Μπαγκαλιάνη και «ξεγέλασε» τον Νίκα, με την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα του. Στο 30' σουτ του Λιάτσου εκτός περιοχής η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 33' με μακρινό σουτ του Ντόι, ο οποίος επιχείρησε από πολύ μακριά, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Θεοδωρόπουλου. Στο 41' ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Ραμίρες, το οποίο απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Νίκας. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου που βρίσκει την ΑΕΛ μπροστά στο σκορ με 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό β' με τον Αλμασάρι να παίρνει την θέση του Ντόι. Οι φιλοξενούμενοι στο 48' είχαν μία καλή στιγμή για να ισοφαρίσουν, αλλά το σουτ του Λιάτσου έδιωξε με γροθιές ο Θεοδωρόπουλος. Στο 54' η ΑΕΛ έκανε το 2-0.Η κεφαλιά του Γκοτζαμανίδη κατέληξε στο δοκάρι, με τον Παπαγεωργίου να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα. Στο 67' οι ερυθρόλευκοι απείλησαν με τον Μαρίνο ο οποίος μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, σούταρε στην απέναντι γωνία, με τον Θεοδωρόπουλο να λέει εντυπωσιακά «όχι» και να κρατάει το μηδέν. Στο 75' οι ερυθρόλευκοι απείλησαν ξανά όταν μετά από σέντρα του Μαρίνου, ο Λιάτσος έκανε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα από το τέρμα της ΑΕΛ. Στο 79' οι ερυθρόλευκοι μείωσαν σε 2-1, μετά από εκτέλεση πέναλτι του Βοΐλη, το πέναλτι το κέρδισε ο Κλίτσα από τον Μπέρτο. Στο 94' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε ένα τρίτο τέρμα, αλλά ο Νίκας απέκρουσε την προσπάθεια του Τσουμάνη.

Τελικό σκορ 2-1 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό β' κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας εντός έδρας το Σάββατο.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β’: Νίκας, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Νίκολιτς (59’ Κλίτσα), Ντόι (46’ Αλμασάρι), Ξενιτίδης (76’ Πινακάς), Νταμπό, Αλκαχτάνι (59’ Μαρίνος), Λιάτσος (76’ Τσέλιος), Βοΐλης.

Η ενδεκάδα της ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Αμπούντ, Γκοτζαμανίδης, Θεολόγου, Α. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο (60’ Κ. Παπαγεωργίου), Ραμίρες (80’ Μιλτιάδης), Όγκμποε (71’ Τσουμάνης), Νικολιάς (80’ Γιάκος), Μαυριάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου